Brann kjøpte landslagsspiss

Brann-ledelsen jobbet på spreng og signerte Marcus Pedersen i overgangsvinduets siste timer.

Marcus Pedersen

Marcus Pedersen er klar for Brann.

Foto: Alex Grimm / Getty Images

Nordmannen har ikke fått den tillitten han trenger i Vitesse, og nå melder Brann at de har kjøpt spissen.

– Jeg er glad for at overgangen gikk i orden og gleder meg veldig til å møte mine nye lagkamerater og komme i gang med Brann-karrieren, sier Pedersen til klubbens nettsted.

Pedersen har vært utlånt til Vålerenga, Odense og Barnsley de siste sesongene. Den tilværelsen er han lei og Pedersen ønsket seg nå en overgang til en klubb på permanent basis.

– Jeg liker å spille på Brann Stadion, og jeg vet at følelsen blir enda bedre når jeg spiller i den røde trøya og har hjemmefansen i ryggen, sier Pedersen.

Jobbet på spreng for å få det til

Spissen som har både har U21- og A-landslagskamper for Norge var tidligere mandag koblet til en overgang til Molde, men endte til slutt opp i Bergens-klubben.

– Marcus selv må nesten svare på hvorfor han velger Brann, men jeg har inntrykk av at vi fortsatt er en attraktiv klubb for norske spillere. Jeg håper og tror at de andre spillerne blir inspirert og at også publikum gleder seg over dette, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Den norske landslagsspilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2016. Overgangsvinduet stenger ved midnatt norsk tid, og Brann har jobbet på spreng for å få overgangen i boks.

– Alle papirer er sendt, men vi må vente på den formelle bekreftelsen til i morgen. Forbundet har bekreftet at dette skal gå bra, sier Bruun-Hanssen til BA.

Siste nytt

 • Triathlon-start utsett av uver

  Kvinnenes triathlon-start i OL er utsett i minst 15 minutt på grunn av kraftig regn over Tokyo.

  Starten var planlagd til 06.30 lokal tid (23.30 i Norge).

  Men ettersom regnet stadig høljar ned, er det fare for endå lenger utsetjing.

 • Rooney skadet egen spiller

  Derby-manager Wayne Rooney taklet sin egen spiller Jason Knight på trening, og nå er den irske landslagsspilleren ute med en ankelskade i opp til 12 uker, skriver The Telegraph mandag kveld.

  Rooney og Knight skal ha gått inn i en såkalt 50-50-duell da skaden oppsto.

  Den noe uvanlige hendelsen gjør vondt verre for skadeplagede Derby, som ifølge Sky Sports bare har ni seniorspillere klare for ny sesong, og blant disse er to keepere.

  Nå er krisen forverret med Knights skade. Og Huddersfield venter i serieåpningen 7. august.

  – Hvis jeg skal være ærlig: Det hadde vært lett for en manager i min posisjon å bare gi seg. Men jeg tar det som en utfordring, jeg er en som kjemper, sier Rooney om den krevende situasjonen.

  Nå ber han klubben skaffe ham spillere, og det fort.

  – Det er andre folk, som jeg ikke kan kontrollere, som må ta noen store avgjørelser, sier han.

  qvB8Hz2kxuY
  Foto: CRAIG BROUGH / Reuters
 • Tropiske stormer skaper OL-hodebry

  Mandag ble det bekreftet at finalene i surfing flyttes fram som følge av at en ny tropisk storm er ventet å treffe østkysten av Japan tirsdag ettermiddag.

  Allerede har ro- og bueskytter-programmet blitt endret på grunn av den kommende stormen, men sent mandag kveld lokal tid melder kommunikasjonsavdelingen for Tokyo-OL at også surfefinalene er flyttet.

  Det er ventet at den tropiske stormen treffer et sted i Kanto eller Tohoku-regionen øst i landet utover ettermiddagen tirsdag 27. juli. Arrangørene ser det derfor som nødvendig å flytte finalene i surfing fram en dag (fra 28. til 27. juli).

  Det foreligger foreløpig ingen øvrige planer om å flytte andre begivenheter som avholdes tirsdag 27. juli.

  «Vi vil følge med på værsituasjonen for å sikre tryggheten til alle som er involvert i sommerlekene», skriver arrangøren i pressemeldingen.

  (©NTB)

  UDCnnQRqjgA
  Foto: Francisco Seco / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal