NRK Meny
Normal

Brann kjøpte landslagsspiss

Brann-ledelsen jobbet på spreng og signerte Marcus Pedersen i overgangsvinduets siste timer.

Marcus Pedersen

Marcus Pedersen er klar for Brann.

Foto: Alex Grimm / Getty Images

Nordmannen har ikke fått den tillitten han trenger i Vitesse, og nå melder Brann at de har kjøpt spissen.

– Jeg er glad for at overgangen gikk i orden og gleder meg veldig til å møte mine nye lagkamerater og komme i gang med Brann-karrieren, sier Pedersen til klubbens nettsted.

Pedersen har vært utlånt til Vålerenga, Odense og Barnsley de siste sesongene. Den tilværelsen er han lei og Pedersen ønsket seg nå en overgang til en klubb på permanent basis.

– Jeg liker å spille på Brann Stadion, og jeg vet at følelsen blir enda bedre når jeg spiller i den røde trøya og har hjemmefansen i ryggen, sier Pedersen.

Jobbet på spreng for å få det til

Spissen som har både har U21- og A-landslagskamper for Norge var tidligere mandag koblet til en overgang til Molde, men endte til slutt opp i Bergens-klubben.

– Marcus selv må nesten svare på hvorfor han velger Brann, men jeg har inntrykk av at vi fortsatt er en attraktiv klubb for norske spillere. Jeg håper og tror at de andre spillerne blir inspirert og at også publikum gleder seg over dette, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Den norske landslagsspilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2016. Overgangsvinduet stenger ved midnatt norsk tid, og Brann har jobbet på spreng for å få overgangen i boks.

– Alle papirer er sendt, men vi må vente på den formelle bekreftelsen til i morgen. Forbundet har bekreftet at dette skal gå bra, sier Bruun-Hanssen til BA.

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund