Brann kjøpte landslagsspiss

Brann-ledelsen jobbet på spreng og signerte Marcus Pedersen i overgangsvinduets siste timer.

Marcus Pedersen

Marcus Pedersen er klar for Brann.

Foto: Alex Grimm / Getty Images

Nordmannen har ikke fått den tillitten han trenger i Vitesse, og nå melder Brann at de har kjøpt spissen.

– Jeg er glad for at overgangen gikk i orden og gleder meg veldig til å møte mine nye lagkamerater og komme i gang med Brann-karrieren, sier Pedersen til klubbens nettsted.

Pedersen har vært utlånt til Vålerenga, Odense og Barnsley de siste sesongene. Den tilværelsen er han lei og Pedersen ønsket seg nå en overgang til en klubb på permanent basis.

– Jeg liker å spille på Brann Stadion, og jeg vet at følelsen blir enda bedre når jeg spiller i den røde trøya og har hjemmefansen i ryggen, sier Pedersen.

Jobbet på spreng for å få det til

Spissen som har både har U21- og A-landslagskamper for Norge var tidligere mandag koblet til en overgang til Molde, men endte til slutt opp i Bergens-klubben.

– Marcus selv må nesten svare på hvorfor han velger Brann, men jeg har inntrykk av at vi fortsatt er en attraktiv klubb for norske spillere. Jeg håper og tror at de andre spillerne blir inspirert og at også publikum gleder seg over dette, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Den norske landslagsspilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2016. Overgangsvinduet stenger ved midnatt norsk tid, og Brann har jobbet på spreng for å få overgangen i boks.

– Alle papirer er sendt, men vi må vente på den formelle bekreftelsen til i morgen. Forbundet har bekreftet at dette skal gå bra, sier Bruun-Hanssen til BA.

Siste nytt

 • England gikk fra nedrykk til seier

  Med under et kvarter igjen lå England under 0–1 hjemme mot Kroatia og styrte mot nedrykk i nasjonsligaen. Så dukket Lingard og Kane opp og fikset 2–1. Dermed vant England gruppe 4 i nasjonsligaen foran Spania, mens Kroatia rykker ned til nivå B.

  England Croatia Nations League Soccer
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Ny norsk hoppnedtur i Wisla

  Johann André Forfang ble beste nordmann på 10.-plass under sesongens første individuelle hopprenn. Daniel Andre Tande og Andreas Stjernen kvalifiserte seg ikke til finaleomgangen. Jevgenij Klimov vant rennet, som første russiske vinner noensinne.

  Daniel-Andre Tande
  Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix
 • Andre strake NM-gull for Riiber

  Jarl Magnus Riiber tok helgens andre NM-seier da han også vant 10-kilometeren i kombinert på Beitostølen. Riiber vant også lørdagens 5-kilometer. Jørgen Graabak tok sølvet, mens Magnus Krog kapret bronsen - over 50 sekunder bak Riiber.

  Nasjonal åpning langrenn på Beitostølen.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sjakk: Parti 7
VM sjakk: Parti 7: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 7 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 7: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 7, Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
Sportsrevyen