NRK Meny
Normal

Brann kjøpte landslagsspiss

Brann-ledelsen jobbet på spreng og signerte Marcus Pedersen i overgangsvinduets siste timer.

Marcus Pedersen

Marcus Pedersen er klar for Brann.

Foto: Alex Grimm / Getty Images

Nordmannen har ikke fått den tillitten han trenger i Vitesse, og nå melder Brann at de har kjøpt spissen.

– Jeg er glad for at overgangen gikk i orden og gleder meg veldig til å møte mine nye lagkamerater og komme i gang med Brann-karrieren, sier Pedersen til klubbens nettsted.

Pedersen har vært utlånt til Vålerenga, Odense og Barnsley de siste sesongene. Den tilværelsen er han lei og Pedersen ønsket seg nå en overgang til en klubb på permanent basis.

– Jeg liker å spille på Brann Stadion, og jeg vet at følelsen blir enda bedre når jeg spiller i den røde trøya og har hjemmefansen i ryggen, sier Pedersen.

Jobbet på spreng for å få det til

Spissen som har både har U21- og A-landslagskamper for Norge var tidligere mandag koblet til en overgang til Molde, men endte til slutt opp i Bergens-klubben.

– Marcus selv må nesten svare på hvorfor han velger Brann, men jeg har inntrykk av at vi fortsatt er en attraktiv klubb for norske spillere. Jeg håper og tror at de andre spillerne blir inspirert og at også publikum gleder seg over dette, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Den norske landslagsspilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2016. Overgangsvinduet stenger ved midnatt norsk tid, og Brann har jobbet på spreng for å få overgangen i boks.

– Alle papirer er sendt, men vi må vente på den formelle bekreftelsen til i morgen. Forbundet har bekreftet at dette skal gå bra, sier Bruun-Hanssen til BA.

Siste nytt

 • Norske Mathias (18) til NHL-lag

  NHL-laget Calgary Flames har draftet den norske 18-åringen Mathias Emilio Pettersen fra Manglerud, opplyser klubben på Twitter. Det siste året har han spilt på Muskegon Lumberjacks i United States Hockey League.

  Mathias Emilio Pettersen
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Molde slo tilbake

  Molde vann 3–0 heime mot Stabæk i kveld. Dermed slo dei tilbake på første forsøk etter 1-0-tapet mot Kristiansund. Fredrik Aursnes og Eirik Hestad scora begge før kvarteret var spelt, medan innbytar Mattias Moström slo til med eit lekkert mål i det 90. minutt.

  Fredrik Aursnes og Eirik Hestad
  Foto: Arne Flatin / NRK
 • Vil sende dommaren til Haag

  Serbia-trenar Mladen Krstajic er svært skuffa over at Aleksandar Mitrovic ikkje fekk straffe i 2-1-tapet mot Sveits. – Dommaren (tyske Felix Brych) burde ha blitt sendt til Haag, rasar Krstajic – og siktar til byen der den internasjonale straffedomstolen ligg.

  FBL-WC-2018-SRB-PRESSER
  Foto: OZAN KOSE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal