Marca: Kroos på vei til Real

Bayern München har godtatt å selge midtbanespilleren Toni Kroos til Real Madrid for 210 millioner kroner, melder Marca. Ifølge den spanske storavisen, som følger Real Madrid svært tett, kommer Kroos til å skrive under en femårskontrakt med den regjerende mesterligavinneren. Overgangen vil først bli bekreftet etter Brasil-VM, der Kroos for øyeblikket er opptatt med spill for Tyskland, skriver NTB.

Siste nytt

 • Moberg på åttendeplass

  Emilie Moberg tok åttendeplassen da første ordinære etappe av Belgia rundt for kvinner ble avgjort i en massespurt i Brugge onsdag.

  Den norske rytteren plukker med seg to UCI-poeng for plasseringen. Nederlenderen Lorena Wiebes vant etappen foran belgiske Jolien D'Hoore, som tok over den gule ledertrøya.

  Moberg deltar i rittet for det norske landslaget. Hun knep åttendeplassen så vidt foran Susanne Andersen, som deltar for DSM. Andersen er lagvenninne med etappevinner Wiebes.

  Team Tokyo OL 2020
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Bråtveit klar for fransk klubb

  Den norske keeperen Per Kristian Bråtveit (25) er klar for Nîmes i franske Ligue 2. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

  Bråtveit har tidligere spilt i Djugårdens IF, i tillegg til at han nylig var på lån hos nederlandske Groningen.

  Han blir nå lagkamerat med Birger Meling.

  Eliteserien fotball 2018: Lillestrøm - Haugesund (1-1)
  Foto: Audun Braastad / NTB
 • Verdensstjernen klar for Bislett

  Den svenske verdensstjernen Armand Duplantis er klar for stavhopp på Bislett Games, der han blant annet får møte norske Sondre Guttormsen.

  Guttormsen satte i mai norsk rekord med 5,81. Det er et stykke bak verdensrekorden til det svenske fenomenet Duplantis, som er på 6,18.

  Bislett Games arrangeres 1. juli og blir det første store internasjonale idrettsarrangementet på norsk jord etter gjenåpningen.

  Armand Duplantis
  Foto: Michal Cizek / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal