NRK Meny
Normal

Marca: – Zidane skal overtale Ødegaard

MADRID/OSLO /NRK): I følge den spanske avisa Marca er det en fransk stjerne som skal sørge for at Ødegaard velger Real.

Marca om Martin Ødegaard

'FORFØRING': Marca skriver om Zinedine Zidane og Martin Ødegaard.

Foto: Mads Håby

Onsdag trente Martin Ødegaard med 2. laget til Real Madrid på treningsfeltet Valdebebas. Trener på laget er velkjente Zinedine Zidane og han skal være en av dem som prøver å overbevise han om å skrive under for Madrid.

GERMANY SOCCER REAL MADRID

TRENER 2. LAG: Zinedine Zidane skal være imponert av Martin Ødegaard.

Foto: JAN PITMAN / AP

– Franskmannen var overrasket over kvaliteten på den nordiske unggutten, skriver Marca, som i torsdagens papiravis har viet mye plass til 16-åringen.

Følges tett

Marca, som gjennomgående kaller Ødegaard for "perlen", skriver videre at en representant fra Real Madrid fulgte Ødegaard tilbake til hotellet etter onsdagens trening. Denne representanten skal følge unggutten gjennom hele oppholdet i Madrid for at han skal få et så godt som mulig inntrykk av storlaget.

På kvelden ble Ødegaard presentert for hovedstadsklubbens president Florentino Perez, da 16-åringen så cupkampen mellom Atletico og Real fra VIP-tribunen. Etter kampen forlot Ødegaard stadion uten å si et ord til pressen.

Bilder fra NTB Scanpix.

VIL IKKE SNAKKE: Her forlater Martin Ødegaard stadion med hette over hodet etter storkampen i Madrid.

36 millioner

Bayern München skal allerede ha lagt inn et bud på 1,5 millioner kroner for Ødegaard og spekulasjonen går høyt om hvor mye Strømsgodset til slutt kan vente seg for et salg av supertalentet.

– Hadde de sittet på en femårsavtale, kunne de fått 100 millioner kroner, sa talentspeider Stig Torbjørnsen til NRK onsdag. Senere onsdag kveld skrev den spanske avisen AS at Real Madrid vil betale fire millioner euro, cirka 36 millioner kroner, for Ødegaard.

Martin Ødegaard i spanske Marca

MYE PLASS: Marca vier god plass til Ødegaard i torsdagens avis.

Foto: Mads Håby

Siste nytt

 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix
 • Haugen foreløpig på 2.-plass

  Kristine Gjelsten Haugen er på 2.-plass etter første omgang i europacuprennet i storslalåm i Andalo. Finaleomgangen ble utsatt til fredag. Det er annen uke på rad at Haugen legger seg torsdag med halvgjort jobb i et europacuprenn.

  US Alpine World Cup Skiing Leona Popovic, Kristine Gjelsten Haugen
  Foto: Charles Krupa / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal