NRK Meny

Maradona: - Messi ikke best

Maradona mener landsmann Lionel Messi aldri burde fått prisen for beste spiller i VM.

Argentineren fikk prisen i konkurranse med blant andre tyske Thomas Müller, landsmannen Javier Mascherano, James Rodriguez fra Colombia og nederlandske Arjen Robben.

Valget av Messi har vakt reaksjoner. Ikke alle mener den vesle ballmagikeren har spilt opp mot sitt beste i mesterskapet. Maradona sier rett ut at Barcelona-spilleren ikke burde fått prisen.

– Messi? Jeg hadde gitt ham himmelen om jeg kunne, sier han på sitt karakteristiske vis.

– Men det er ikke riktig at han vinner noe han ikke burde ha vunnet, sier han.

Maradona
Foto: JUAN MABROMATA / Afp

Siste nytt

 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Granerud på pallen

  Halvor Egner Granerud hoppet seg opp til 3.-plassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix. Polen-stjernen Kamil Stoch vant på hjemmebane. Robert Johansson var nest best blant de norske i Wisla

  Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis