Hopp til innhold

Manglerud Star Ishockey Elite konkurs: – Usedvanlig trist

I Oslo tingrett onsdag begjærte styret i Manglerud Star Ishockey Elite oppbud.

Det kommer frem av en oppbudsbegjæring fra tingretten. Fra dokumentet kommer det frem at styret opplyste om en gjeld på rundt tre millioner kroner og at foreningen hadde eiendeler til en anslått verdi av 150.000 kroner.

I slutten av august var det et ekstraordinært årsmøte i Manglerud Star Ishockey Elite, hvor flertallet av medlemmene stemte for å slå elitedelen av klubben konkurs.

– Aller først synes jeg det er usedvanlig trist, men når medlemmene kom til den avgjørelsen og med de rådene vi har fått etterpå med hva som kunne vært konsekvensene hvis vi gikk mot generalforsamlingen, så har vi endt på det, sier styreleder Ove Sundelius.

Manglerud Star ble nummer åtte på øverste nivå forrige sesong, men ble fratatt lisensen. Denne sesongen vil de spille på tredje øverste nivå i norsk ishockey, gitt at breddedelen av klubben sier ja til å drifte herrenes A-lag.

Det er en avgjørelse som skal tas opp på årsmøte 19. september.

– Signalene er at de vil si ja til det, sier Sundelius.

Manglerud Star
Foto: Carina Johansen / NTB

Siste nytt

 • Nordstad Moen klarte OL-kravet på maraton

  Friidrettsprofilen Sondre Nordstad Moen løp inn til tredjeplass i et maratonløp i japanske Fukuoka søndag.

  Nordstad Moen ble klokket inn til tiden 2.07.16, hvilket bare er halvannet minutt bak hans norske rekord, melder Friidrett1.

  Trønderens tid er i tillegg under OL-kravet og hans tredje beste løp på distansen noensinne.

  Sist Nordstad Moen løp like fort på maratondistansen var i 2019.

  Hans norske rekord lyder på 2.05.48 og stammer fra nettopp Fukuoka i 2017. (NTB)

  Sondre Nordstad Moen i aksjon på 10.000 meter for menn på Bislett.
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Storspill fra Hovland på siste dag på Bahamas

  Det ble ikke noe hat trick for Viktor Hovland i den eksklusive Hero World Challenge-turneringen på Bahamas, arrangert i regi av Tiger Woods.

  Nordmannen vant turneringen i både 2021 og 2022, men spilte svakt de tre første dagene og var aldri med i seierskampen. Han leverte imidlertid svært bra søndag, hvor han på de 15 første hullene noterte seg for to eagler og seks birdier.

  De siste tre hullene gikk han ett slag over par og dermed ble det en runde på totalt ni slag under par.

  Alle spillerne er ikke ferdigspilt, men i skrivende stund er det den beste runden så langt søndag. Hovland ligger an til å avansere fra en 16. plass til en delt 11. plass.

  Viktor Hovland
  Foto: AP
 • Ryerson-scoring ga poeng i tøff bortekamp

  Julian Ryerson sendte Borussia Dortmund i føringen borte mot Leverkusen, men gjestene måtte klare seg med 1-1 mot serielederen.

  Mot slutten dukket nemlig den tidligere Bodø/Glimt-spissen Victor Boniface opp og utlignet med sitt åttende seriemål for sesongen. Leverkusen har en luke på tre poeng til ligatoer Bayern München, som har én kamp til gode på lederen.

  Dortmund ligger på 5.-plass og er ti poeng bak Leverkusen etter en variabel sesongstart. Ryerson scoret for gultrøyene allerede etter fire minutter.

  Et flott angrep av gjestene kulminerte med at Ryerson stormet inn i Leverkusen-boksen og fikk ballen fra Niclas Füllkrug. Deretter scoret han sikkert.

  Den norske landslagsbacken spilte hele kampen for gjestene.

  Det er kun andre gang denne sesongen Bayer Leverkusen ikke vinner en kamp. De står nå med 18 seirer og to uavgjorte kamper på 20 kamper. I tillegg til søndagens kamp, spilte de tidligere i sesongen uavgjort borte mot Bayern München. (NTB/NRK)

  Bundesliga - Bayer Leverkusen v Borussia Dortmund
  Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal