Mourinho provoserte etter snuoperasjon: – Fullstendig unødvendig

Med to mål på de siste fem minuttene snudde Manchester United oppgjøret mot Juventus. Så fikk José Mourinho hele Juventus til å tenne på pluggene.

Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United

TERGET JUVENTUS: Mourinho terget på seg Juventus-supporterne med denne gesten etter kampen.

Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Etter kampen kokte det for flere ute på gressmatta. Den tidligere Inter-treneren Mourinho formet hånden rundt øret til supporterne til hjemmelaget, til unison pipekonsert fra dem på tribunen.

Det fikk også flere Juventus-spillere til å tenne på alle pluggene. Blant annet Leonardo Bonucci konfronterte Mourinho. Til slutt måtte fjerdedommeren inn og skille Mourinho fra resten, og eskortere han ut av banen.

– De fornærmet meg i 90 minutter. Jeg fornærmet dem ikke, jeg gjorde bare en liten ting. Jeg vet at alle Inter-supporterne er veldig glade for det, sa Mourinho som ble vist på Viasat, i det som virker å være en liten melding til sin gamle rival Juventus.

Likevel var det mange som reagerte på gesten.

– Det er fullstendig unødvendig å gå ut og provosere. Prøv å vinne med litt verdighet, sa Viasat-ekspert Rune Bratseth i Viasats studio etter kampen.

Ronaldo-mål og snuoperasjon

Men det var Juventus som fikk den første latteren. Leonardo Bonucci løftet en ball over Manchester Uniteds forsvar, og fant Ronaldo snikende bak dem. Portugiseren leverte en drømmeavslutning på første berøring, og hel volley, og sendte ballen rett i nettaket.

Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United

FEIRET: Det gjorde Cristiano Ronaldo, i motsetning til forrige gang han scoret mot gamleklubben.

Foto: Massimo Pinca / Reuters

– Det er en fantastisk avsluttet, for en scoring, slo Viasat-kommentator Roar Stokke fast.

Men med kun fem minutter igjen å spille fikk Manchester United frispark fra 17 meters hold, og de røde djevlene har en mann som er livsfarlig fra det holdet.

Juan Mata skrittet opp, og skrudde frisparket utagbart over muren, og i nettet bak Wojciech Szczesny.

– Fantastisk følelse

Og det sluttet ikke der. Klokken passerte 90 minutter da Manchester United igjen fikk frispark, denne gangen ute på venstre kant. Ashley Young svingte ballen inn boksen, hvor Marouane Fellaini vant den første duellen.

Han stusset ballen videre, og Paul Pogba fikk pirket ballen i mål. Dermed var snuoperasjonen komplett.

– I løpet av de siste fem minuttene kom vi tilbake og snudde kampen. Det er en fantastisk følelse å vinne på den måten, sa Juan Mata i et intervju på Viasat etter kampen.

Kampen endte til slutt 2–1. Nå er gruppen vidåpen igjen. Juventus ligger på toppen, men Manchester United jakter like bak. I tillegg er også Valencia innenfor rekkevidde for avansement, etter dagens seier mot Young Boys.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Magnus Carlsen og So like langt

  Magnus Carlsen og Wesley So spilte 2-2 i den første finaleduellen i Champion Chess Tour søndag. Finalen avgjøres mandag.

  Det ble uavgjort uten at noen av partiene gikk til remis. Carlsen vant sine to partier med hvite brikker, og det samme gjorde So. (NTB)

  Magnus Carlsen med ny turnering
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Stygg hodeskade i Premier League

  Arsenal røk på et nytt tap i Premier League søndag kveld. Mot Wolverhampton var det derimot ikke resultatet som fikk mest oppmerksomhet.

  I starten av kampen kolliderte Arsenals midtstopper David Luiz og Wolverhamptons spiss Raúl Jiménez stygt inne i Arsenals felt.

  Begge ble liggende nede en stund, men det var Jiménez det så ut som det gikk verst ut over. Luiz spilte resten av kampen med bandasje på hodet, mens Jiménez måtte forlate banen på båre med oksygenmaske og nakkekrage.

  Det så langt ifra bra ut da meksikaneren forlot banen, men senere søndag kveld melder Sky at Jiménez er ved bevissthet på sykehuset og responderer bra på behandlingen.

  4NptqS_L3aI
  Foto: JOHN WALTON / AFP
 • Overtidsdrama for Vålerenga

  Vålerenga kunne skaffe seg en luke ned til Rosenborg i medaljekampen i eliteserien. Trønderne tapte nemlig 5–1 mot seriemester Bodø/Glimt tidligere søndag, og Vålerenga ville med seier mot Sarpsborg 08 ha fire poeng ned til Rosenborg på fjerdeplass.

  Lenge så det ut til at Vålerenga ikke skulle få med seg noe som helst fra kveldskampen, men så dukket Felix Myhre opp på overtid og utlignet.

  Men overtidsdramaet var ikke ferdig der. Like etterpå så Vålerenga ut til å ha tatt med seg alle poengene, da Bård Finne pirket ballen over mållinjen. På en annen linje sto derimot assistentdommeren og vinket med flagget, og målet ble korrekt annullert for offside.

  Dermed endte det 1–1 etter noen høydramatiske sluttminutter i Oslo.

  Molde har festet et godt grep om sølvet, mens både Vålerenga, Rosenborg, Kristiansund og Odd fortsatt kjemper en hard kamp om den siste medaljen.

  Qamf5OO4EQ0
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal