Mourinho provoserte etter snuoperasjon: – Fullstendig unødvendig

Med to mål på de siste fem minuttene snudde Manchester United oppgjøret mot Juventus. Så fikk José Mourinho hele Juventus til å tenne på pluggene.

Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United

TERGET JUVENTUS: Mourinho terget på seg Juventus-supporterne med denne gesten etter kampen.

Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Etter kampen kokte det for flere ute på gressmatta. Den tidligere Inter-treneren Mourinho formet hånden rundt øret til supporterne til hjemmelaget, til unison pipekonsert fra dem på tribunen.

Det fikk også flere Juventus-spillere til å tenne på alle pluggene. Blant annet Leonardo Bonucci konfronterte Mourinho. Til slutt måtte fjerdedommeren inn og skille Mourinho fra resten, og eskortere han ut av banen.

– De fornærmet meg i 90 minutter. Jeg fornærmet dem ikke, jeg gjorde bare en liten ting. Jeg vet at alle Inter-supporterne er veldig glade for det, sa Mourinho som ble vist på Viasat, i det som virker å være en liten melding til sin gamle rival Juventus.

Likevel var det mange som reagerte på gesten.

– Det er fullstendig unødvendig å gå ut og provosere. Prøv å vinne med litt verdighet, sa Viasat-ekspert Rune Bratseth i Viasats studio etter kampen.

Ronaldo-mål og snuoperasjon

Men det var Juventus som fikk den første latteren. Leonardo Bonucci løftet en ball over Manchester Uniteds forsvar, og fant Ronaldo snikende bak dem. Portugiseren leverte en drømmeavslutning på første berøring, og hel volley, og sendte ballen rett i nettaket.

Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United

FEIRET: Det gjorde Cristiano Ronaldo, i motsetning til forrige gang han scoret mot gamleklubben.

Foto: Massimo Pinca / Reuters

– Det er en fantastisk avsluttet, for en scoring, slo Viasat-kommentator Roar Stokke fast.

Men med kun fem minutter igjen å spille fikk Manchester United frispark fra 17 meters hold, og de røde djevlene har en mann som er livsfarlig fra det holdet.

Juan Mata skrittet opp, og skrudde frisparket utagbart over muren, og i nettet bak Wojciech Szczesny.

– Fantastisk følelse

Og det sluttet ikke der. Klokken passerte 90 minutter da Manchester United igjen fikk frispark, denne gangen ute på venstre kant. Ashley Young svingte ballen inn boksen, hvor Marouane Fellaini vant den første duellen.

Han stusset ballen videre, og Paul Pogba fikk pirket ballen i mål. Dermed var snuoperasjonen komplett.

– I løpet av de siste fem minuttene kom vi tilbake og snudde kampen. Det er en fantastisk følelse å vinne på den måten, sa Juan Mata i et intervju på Viasat etter kampen.

Kampen endte til slutt 2–1. Nå er gruppen vidåpen igjen. Juventus ligger på toppen, men Manchester United jakter like bak. I tillegg er også Valencia innenfor rekkevidde for avansement, etter dagens seier mot Young Boys.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Seier for Henrik Ingebrigtsen

  Henrik Ingebrigtsen innledet sesongen med seier på 3000-meteren under Trond Mohn Games på 7.52.71. – Formen har ikke helt kommet ennå, sier Ingebrigtsen til tross for seiern..

 • Ingebrigtsen slått i Bergen

  Filip Ingebrigtsen måtte meget overraskende ta til takke med andreplass på 1500-meteren under Trond Mohn Games onsdag kveld. Filip Sasinek fra Tsjekkia vant på 3.41,61, Ingebrigtsen løp på 3.42,0. – Det var litt kjedelig. Det er alltid litt smårusk og jeg trenger en del konkurranser for å komme skikkelig i gang, sier Ingebrigtsen til stadionspeakeren.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Quarco på andreplass

  Norges raskeste mann, Jonathan Quarco, fikk kjenning med en strekk i låret da han innledet sesongen med 10,75. Det holdt til andreplass på 100-meteren i Trond Mohn Games. Benjamin Williams fra Canada vant på 10,62.

  Quarco
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal