Manchester United slo Partizan

Manchester United slo Partizan 1-0 borte i europaligaen torsdag kveld. Den første borteseieren for Solskjærs menn siden 06. mars. Like før pause fikk rødtrøyene straffe. Den satte Anthony Martial og sørget for tre nye poeng i gruppespillet.

Siste nytt

 • Trippel norsk i slopestyle

  Øystein Bråten vant dagens kvalifisering i friski slopestyle i italienske Seiseralm. Det gjorde han foran lagkameratene Brik Ruud og Ferdinand Dahl. Alle tre er dermed godt inne blant utøverne som får kjøre lørdagens finale.

  Øystein Bråten og Birk Ruud
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • To nordmenn topp ti i Wengen

  Kjetil Jansrud ble beste norske i kombinasjonen i Wengen fredag med en syvendeplass. På plassen bak havnet Aleksander Aamodt Kilde. Østerrikske Matthias Mayer vant, 7 hundredeler foran Alexis Pinturault. Adrian Smiseth Sejersted falt stygt i utfordelen tidligere i dag og ble fraktet til sykehus med helikopter.

  Kjetil Jansrud ble beste norske under kombinasjonen i Wengen fredag.
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • – Haaland i Dortmund-troppen

  Ifølgje Dortmund-trenar Lucien Favre er det ikkje umogeleg at Erling Braut Haaland kan få sin Bundesliga-debut laurdag. Han er med i troppen som reiser til Augsburg, melder ruhr24.de.

  – Vi får sjå, men det er mogeleg, seier Favre. Han stadfester at Haaland har trena normalt denne veka, og «er klar for andre halvdel av sesongen».

  – Erling er ein spelartype vi ikkje hadde før, sa Favre på pressekonferansen. Han håpar på ny drivkraft i laget med nykomlingane Haaland (19) og Giovanni Reyna (17) i kampen for å hente inn tabell-leiande Leipzig.

  Erling Braut Haaland og Lucien Favre
  Foto: Friso Gentsch / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal