Manchester United slo Maanums Arsenal i toppkampen

Alessia Russos scoring på overtid av overtiden i første omgang ble kampens eneste da Manchester United slo Arsenal i engelsk superliga for kvinner.

Frida Maanum og hennes lagvenninner ble dermed hektet av i gullkampen fire dager før de spiller første semifinale i mesterligaen borte mot tyske Wolfsburg.

Manchester United er etter 1-0-seieren fire poeng foran Chelsea, som har to kamper mindre spilt. Arsenal er seks poeng bak lederlaget med en kamp til gode.

Kampen var målløs til de fem tilleggsminuttene i første omgang var omme, men så ble Nikita Parris spilt fram av Maya Le Tissier. Hun tok seg nesten til dødlinja og slo skrått ut. Der var Russo, som scoret sikkert.

Maanum spilte hele kampen for Arsenal, mens Vilde Bøe Risa var ubenyttet reserve for United.

Women's Super League - Manchester United v Arsenal

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».

Norge møter Ungarn til ny kamp lørdag.

Ishockey, treningskamp: Norge-Frankrike (3-4)
  • Lyn vant etter kjempetabbe

Lyn tok sesongens første seier da LSK Kvinner ble slått 1–0 i Toppserien fredag kveld.

Kampens eneste scoring kom etter en fæl tabbe fra LSKs forsvarsspiller Camilla Huseby. Hun spilte ballen rett i beina til Lyns Jenny Røsholm Olsen, som vippet ballen over keeper og i mål.

Lyn står dermed med fire poeng på fire kamper, mens LSK Kvinner står med to seirer og to tap etter fire runder.

Toppserien i fotball 2024: Portretter av Lyn