Manchester City vant mot PSG

Gabriel Jesus ble den store helten for vertene da han avgjorde «gruppefinalen» mot PSG 20 minutter før slutt.

De blå fra Manchester snudde kampen hjemme mot PSG etter å ha havnet under i den andre omgangen. Kylian Mbappe sendte gjestene i ledelsen, men på drøyt 15 minutter var oppgjøret snudd.

Først utlignet Raheem Sterling, før Gabriel Jesus scoret vinnermålet like etter. Dermed ender kampen 2-1 og Manchester City topper tabellen fire poeng foran PSG foran den siste runden i gruppespillet, og er sikret seeding som gruppevinner. Også PSG er klar for cupspillet tross tapet.

Siste nytt

 • Carlsen rykket fra i tet med seier over Mamedyarov

  Magnus Carlsen slo sammenlagttoer Shakhriyar Mamedyarov med hvite brikker i den niende runden av den prestisjetunge sjakkturneringen i Nederland tirsdag. Partiet var over etter 27 trekk.

  Carlsen og Mamedyarov var i delt ledelse i storturneringen i Wijk aan Zee. Begge hadde 5,5 poeng før sitt innbyrdes møte. Carlsen står alene med 6,5 poeng når det gjenstår fire runder i turneringen.

  I de fire siste partiene kan det bli noen tøffe utfordringer for Carlsen. Han skal spille med svarte brikker mot Sergej Karjakin og Fabiano Caruana, og skal bryne seg på Santosh Gujrathi Vidit og Daniil Dubov med hvite brikker.

  Marius Carlsen
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Christian Eriksen trener med Ajax-reservene

  Christian Eriksen trener denne uken med Jong Ajax, ungdoms- og reservelaget til den nederlandske storklubben Ajax, opplyser klubben.

  Ajax er en av den danske fotballstjernens tidligere klubber, og han får hjelp til å holde seg i form mens han venter på en ny klubb.

  – Jeg er veldig glad for å være her. Hos Ajax kjenner jeg folk, og det føles som å komme hjem fordi jeg var her så lenge, sier han selv.

  Eriksen vil fortsette karrieren, men kan ikke gjøre det i sin tidligere klubb Inter. Det er fordi han fikk operert inn hjertestarter etter å ha blitt rammet av plutselig hjertesvikt i fjorårets EM-sluttspill. Italienske regler gjør at man ikke kan spille med hjertestarter i brystet. (NTB)

  Denmark Soccer Eriksen Future
  Foto: Wolfgang Rattay / AP
 • Børkeeiet er klar for RBK

  Tobias Børkeeiet er klar for Rosenborg. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider.

  Den tidligere Stabæk-spilleren forlater dermed Brøndby etter to og et halvt år i klubben.

  22-åringen har skrevet under på en kontrakt ut 2025.

  – Det er veldig deilig å endelig være på plass. Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang, sier Børkeeiet i Rosenborgs pressemelding.

  FIFA U-20 VM i fotball 2019: Norge - Honduras (12-0)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal