Morata påførte Mourinho nytt nederlag

Etter en strålende sesongstart har José Mourinho og Manchester United slitt de siste ukene. Mot gamleklubben Chelsea ble det null poeng for Mourinho.

Se det vidunderlige hodestøtet tiL Alvaro Morata under kampen mot Manchester United.

VIDEO: Moratas hodestøt senker Manchester United. Bilder med tillatelse fra TV 2.

Laster innhold, vennligst vent..

På de fire siste ligakampene har United kun tatt fire poeng av tolv mulige. Til sammenligning har serieleder Manchester City tatt tolv ... Etter de lyseblås overbevisende seier tidligere på dagen var kun tre poeng godt nok for å henge på byrivalen i toppen av Premier League.

Etter en lite underholdende 1. omgang på Stamford Bridge viste Álvaro Morata muskler like etter hvilen. César Azpilicueta slo et innlegg mellom Manchester Uniteds midtstoppere. Der var Álvaro Morata helt fri, og spanjolen stanget inn 1–0 på lekkert vis.

Scoringen var hans syvende i Premier League denne sesongen. I sommer var Morata var linket til både Chelsea og Manchester United i sommer, men spanjolen endte opp med å signere for Chelsea for 70 millioner pund.

Senere i oppgjøret fikk de blåkledde flere muligheter, men det ble med én scoring på Stamford Bridge.

Guardiola: – Alle kan slå oss

I Manchester tidligere på dagen ble det langt mer underholdende. Manchester City vant 3–1 over Arsenal etter en overbevisende forestilling.

Da gjestene fra London jaktet redusering mot slutten, maktet de ikke å sette serielederen under press. I stedet var det hjemmelaget som styrte showet mot frustrerte Arsenal-spillere.

– Vi skapte mange sjanser, og fortjente seieren. Med tanke på at vi spilte mesterliga i midtuken var vi veldig sterke, sier Guardiola etter kampen.

Nå er det landslagspause, og Guardiolas menn står med ti seirer og én uavgjort. De lyseblå fra Manchester virker uslåelige denne sesongen.

– Alle kan slå oss. Det har ikke noe å si hva som skjedde i fortiden. Du kan vinne i mesterligaen og tape dagen etter, sier City-treneren.

Manchester City vinner 3-1 over Arsenal i Premier League.

VIDEO: Se alle scoringene fra kampen her. Bilder fra TV 2 Sport Premium.

Innbytter-redusering

19 minutter var spilt da Kevin De Bruyne satte inn kampens første. Etter pasning fra Fernandinho trillet han ballen i lengste hjørne bak Petr Cech. Det ble omgangens eneste scoring, men etter hvilen ble det ny kalddusj for Arsène Wengers menn.

Nacho Monreal felte Raheem Sterling i boksen, og Sergio Agüero doblet ledelsen fra krittmerket.

Sergio Aguero

SCORET: Sergio Agüero satte 2–0 på straffe. Her jubler han med Leroy Sané.

Foto: Martin Rickett / AP

I jakten på scoring satte Wenger inn sommerens storkjøp, Alexandre Lacazette. Etter ni minutter på banen satte franskmannen inn 1–2. Aaron Ramsey ble spilt fri i mellomrommet og trillet ballen ut til Lacazette. Han satte ballen mellom beina på keeper Ederson og i mål.

Baklengsmålet gjorde at City trykket inn gasspedalen, og like etter var 3–1 et faktum. David Silva så ut til å være i offside, men dommeren vinket spillet videre. Silva fant Gabriel Jesus i boksen som sørget for kampens siste nettkjenning.

Resultater, Premier League, søndag:

 • Tottenham-Crystal Palace 1-0
 • Manchester City-Arsenal 3-1
 • Chelsea-Manchester United 1-0
 • Everton-Watford 3-2 (ikke ferdig)
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Neymar mot comeback

  Neymar er klar for å spille for Paris Saint-Germain igjen etter tre måneders skadeavbrekk.

  Dermed er han aktuell for søndagens hjemmekamp mot Monaco, der PSG vil sikre ligagullet med seier.

  – Han har jobbet hardt, sier trener Thomas Tuchel.

  X00095
  Foto: REGIS DUVIGNAU / Reuters
 • Overtidspoeng for serieleiaren

  Med eit frispark av Mario Vrancic sikra Norwich seg 2-2 mot Sheffield Wednesday fredag kveld, og leier Championship med fem poeng til Leeds og Sheffield United.

  Det kan bety at opprykket kan sikrast måndag for Alexander Tetteys klubb. Tettey sat på benken heile kampen.

  Christoph Zimmermann, Norwich
  Foto: TONY O'BRIEN / Reuters
 • Tangerte 109 år gammal rekord

  Aston Villa tok sin niande strake liga-siger med 2-0 over Bolton i dag. Det er tangering av klubbrekorden frå oktober-desember 1910, og gir så godt som sikkert den gamle storklubben kvalifiseringsplass i Championship.

  Samstundes sende dei Bolton ned til League One.

  Tammy Abraham, Aston Villa
  Foto: LEE SMITH / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal