Morata påførte Mourinho nytt nederlag

Etter en strålende sesongstart har José Mourinho og Manchester United slitt de siste ukene. Mot gamleklubben Chelsea ble det null poeng for Mourinho.

Se det vidunderlige hodestøtet tiL Alvaro Morata under kampen mot Manchester United.

VIDEO: Moratas hodestøt senker Manchester United. Bilder med tillatelse fra TV 2.

Laster innhold, vennligst vent..

På de fire siste ligakampene har United kun tatt fire poeng av tolv mulige. Til sammenligning har serieleder Manchester City tatt tolv ... Etter de lyseblås overbevisende seier tidligere på dagen var kun tre poeng godt nok for å henge på byrivalen i toppen av Premier League.

Etter en lite underholdende 1. omgang på Stamford Bridge viste Álvaro Morata muskler like etter hvilen. César Azpilicueta slo et innlegg mellom Manchester Uniteds midtstoppere. Der var Álvaro Morata helt fri, og spanjolen stanget inn 1–0 på lekkert vis.

Scoringen var hans syvende i Premier League denne sesongen. I sommer var Morata var linket til både Chelsea og Manchester United i sommer, men spanjolen endte opp med å signere for Chelsea for 70 millioner pund.

Senere i oppgjøret fikk de blåkledde flere muligheter, men det ble med én scoring på Stamford Bridge.

Guardiola: – Alle kan slå oss

I Manchester tidligere på dagen ble det langt mer underholdende. Manchester City vant 3–1 over Arsenal etter en overbevisende forestilling.

Da gjestene fra London jaktet redusering mot slutten, maktet de ikke å sette serielederen under press. I stedet var det hjemmelaget som styrte showet mot frustrerte Arsenal-spillere.

– Vi skapte mange sjanser, og fortjente seieren. Med tanke på at vi spilte mesterliga i midtuken var vi veldig sterke, sier Guardiola etter kampen.

Nå er det landslagspause, og Guardiolas menn står med ti seirer og én uavgjort. De lyseblå fra Manchester virker uslåelige denne sesongen.

– Alle kan slå oss. Det har ikke noe å si hva som skjedde i fortiden. Du kan vinne i mesterligaen og tape dagen etter, sier City-treneren.

Manchester City vinner 3-1 over Arsenal i Premier League.

VIDEO: Se alle scoringene fra kampen her. Bilder fra TV 2 Sport Premium.

Innbytter-redusering

19 minutter var spilt da Kevin De Bruyne satte inn kampens første. Etter pasning fra Fernandinho trillet han ballen i lengste hjørne bak Petr Cech. Det ble omgangens eneste scoring, men etter hvilen ble det ny kalddusj for Arsène Wengers menn.

Nacho Monreal felte Raheem Sterling i boksen, og Sergio Agüero doblet ledelsen fra krittmerket.

Sergio Aguero

SCORET: Sergio Agüero satte 2–0 på straffe. Her jubler han med Leroy Sané.

Foto: Martin Rickett / AP

I jakten på scoring satte Wenger inn sommerens storkjøp, Alexandre Lacazette. Etter ni minutter på banen satte franskmannen inn 1–2. Aaron Ramsey ble spilt fri i mellomrommet og trillet ballen ut til Lacazette. Han satte ballen mellom beina på keeper Ederson og i mål.

Baklengsmålet gjorde at City trykket inn gasspedalen, og like etter var 3–1 et faktum. David Silva så ut til å være i offside, men dommeren vinket spillet videre. Silva fant Gabriel Jesus i boksen som sørget for kampens siste nettkjenning.

Resultater, Premier League, søndag:

 • Tottenham-Crystal Palace 1-0
 • Manchester City-Arsenal 3-1
 • Chelsea-Manchester United 1-0
 • Everton-Watford 3-2 (ikke ferdig)
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Sjokktap for Real Madrid

  Real Madrid gjekk på ein smell i Champions League kampen mot CSKA Moskva onsdag kveld. Laget tape heile 3–0 heime på Santiago Bernabéu. Islandske Arnor Sigurdsson punkterte kampen for gjestane då han sette inn det tredje målet etter 73 minutt.

  Arnor Sigurdsson
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Klæbo involvert i påkjørsel

  Johannes Høsflot Klæbo var involvert i en trafikkulykke på Byåsen i Trondheim onsdag, skriver VG. Ifølge politiet skal det ha vært mindre personskader etter ulykken.

  – Det er ingen dramatikk i dette. Men vi vil heller ikke legge skjul på at det er Johannes som er involvert, sier far og manager, Håkon Klæbo til VG.

  Verdenscup langrenn
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Jansrud beste norske på trening

  Kjetil Jansrud var raskest av de norske på utfortreningen i Val Gardena onsdag. Han kjørte ned til en sjuende plass, 1,02 sekunder bak Travis Ganong, som hadde best tid.

  Aksel Lund Svindal tapte tid til de beste og havnet sist av de norske. Han passerte målstreken hele 3,10 sekunder bak og endte til slutt som nummer 45.

  Jansrud best i Lake Louise
  Foto: Frank Gunn / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball kvinner: Nederland - Tyskland