Målløst i toppkampen

I en sjansefattig og jevnspilt kamp delte Chelsea og Tottenham på poengene på Stamford Bridge.

Timo Werner satte ballen i mål i første omgang, men ble avvinket for offside. Dermed beholder Spurs førsteplassen på tabellen.

Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur
Foto: Justin Tallis / Reuters

Siste nytt

 • Van Dijk tilbake med ball

  Liverpool har publisert ferske bilder fra treningsfeltet, der man kan se Virgil van Dijk trene med ball. Stopperkjempen må fortsatt vente en stund før han kan gjøre comeback, men synet av stjernen med ball i beina gleder trolig mange Liverpool-fans.

  Van Dijk
  Foto: Laurence Griffiths / AP
 • Bjørnsen klar for Aalborg

  Landslagsprofilen Kristian Bjørnsen forlater tyske Wetzlar til fordel for spill for Aalborg i dansk håndball. Det bekrefter den danske klubben onsdag. Bjørnsen har signert en treårig kontrakt. Han blir Aalborg-spiller fra neste sesong.

  Kristian Bjørnsen
  Foto: Anne-Christine Poujoulat / POOL / NTB
 • Blir heime i munnbind-protest

  Den svensken radioduoen Torgny Mogren og Dag Malmqvist droppa å dra til ski-VM etter innføringa av munnbindplikt i kommentatorbua.

  Radarparet har i ei årrekkje vore på plass i dei store skimeisterskapane for å gi Radiosportens lyttarar best mogleg kommentering. Planen var at dei òg skulle til Oberstdorf, men slik blir det ikkje.

  Årsaka er kravet frå den tyske arrangøren om å bruke munnbind til ei kvar tid i VM-området. Også inne i kommentatorboksen.

  – Det er vanskeleg å kommentere med munnbind. Ein får mindre luft, og det høyrest. Begge brukar briller, og det doggar uansett kva ein gjer. Det går ikkje, seier Malmqvist til Expressen.

  Torgny Mogren
  Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal