Major League Soccer 2021

 • Deila vant norsk duell

  Ronny Deila og New York City FC snudde til 2-1-seier i det «norske oppgjøret». Ola Kamara så hele kampen fra benken.

  Det så lenge ut til at DC United skulle ta med seg alle tre poengene, men Deila fikk se sine innbyttere score de to avgjørende målene som sikret den dramatiske seieren.

  DC United åpnet kampen best og tok ledelsen allerede etter ni minutter da Nigel Robertha tok ned et langt oppspill, før han lekkert skaffet seg rom til å banke ballen opp i nettaket.

  Den flotte målet så lenge ut til å bli kampens eneste, før New York City utlignet på dødball etter 83 minutter ved innbytter Keaton Parks.

  Vinnermålet kom med det siste sparket på ballen, da New York City kontret med sekunder igjen på klokka. 20 år gamle Thiago Andrade mottok ballen langt inne på egen banehalvdel og brukte sin enorme fart og en lekker finte for å dra seg fri og score det avgjørende 2-1-målet.

  Ronny Deila (t.h.)
  Foto: Jessica Hill / AP
 • Spektakulært sjølvmål og assist

  Jakob Glesnes og hans Philadelphia Union var involvert i eit målkalas natt til søndag, då dei vitja Chicago Fire i MLS.

  Og for Glesnes blei kampen ein liten berg-og-dalbane. Like etter at kampuret hadde runde eitt minutt forsøkte Glesnes å blokkere eit innlegg frå venstre. Men i taklingsforsøket enda nordmannen opp med å flikke ballen i ein elegant boge over sin eigen målvakt og i mål.

  Så følgde 17-årige Quinn Sullivan opp med å utlikne på eit brassespark, før Glesnes fekk gjere det godt igjen.

  For det var nordmannen som var nest sist på ballen på Philadelphia sin 2–1 skåring like før pause.

  Nordmannen spelte heile kampen som til slutt enda 3–3.

  CONCACAF Union Atlanta United Soccer
  Foto: Curtis Compton / AP
 • Glesnes med eventyrlig langskudd

  Jakob Glesnes fikk kjempetreff fra langt hold og scoret et fenomenalt mål da Philadelphia Union spilte 2-2 mot Atlanta United i Major League Soccer søndag.

  Glesnes fikk ballen midt på Atlantas banehalvdel to minutter på overtid. Den tidligere Strømsgodset-spilleren avanserte et par meter og fyrte så løs.

  Ballen føk som et prosjektil opp i krysset – via undersiden av tverrliggeren. Atlanta-keeper Brad Guzan var sjanseløs.

  Scoringen fullførte det som ble en sen snuoperasjon fra Glesnes og lagkameratene i Union. Hjemmelaget tok ledelsen 2-0 etter 83 minutters spill, før gjestene slo tilbake og reduserte minuttet etterpå.

  Jakob Glesnes
  Foto: Chris Szagola / AP
 • Kamara matchvinner i MLS

  Ola Kamara fortsetter å score for DC United i MLS. Natt til søndag scoret han kampens eneste mål i 1-0-seieren mot et svekket Inter Miami.

  Miami-laget, som eies av David Beckham og trenes av Phil Neville, måtte klare seg uten blant andre Rodolfo Pizarro og Gonzalo Higuaín.

  20 minutter før slutt skulle Kamara få scoringen sin. 31-åringen trillet et straffespark kaldt og rolig i mål. Han så på keeper hele veien og ventet ham ut.

  Kamaras DC United ligger på 6.-plass i avdeling øst. Kamara har scoret fire mål på seks kamper, men kun startet i to av dem. (NTB)

  MLS DC United Inter Miami Soccer
  Foto: Jim Rassol / AP

Siste nytt

 • Uvær flytter ro-øvelser

  Dårlig værvarsel for de neste dagene har ført til nye endringer i roprogrammet for OL. Det får betydning for alle de tre norske båtene.

  Alle tirsdagens øvelser er flyttet til onsdag eller torsdag. Det fører til flere forskyvninger i programmet, slik at noen øvelser flyttes fra onsdag til torsdag, noen fra torsdag til fredag.

  Are Strandli og Kristoffer Brun må vente til onsdag med å ro semifinale i dobbeltsculler lettvekt, mens Kjetil Borchs semifinale i singlesculler skyves fra onsdag til torsdag. (NTB)

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Tredjeplass for Høst

  Norske Line Flem Høst imponerte da hun tok tredjeplass i andre seilas i laser radial.

  Det var tyske Svenja Weger som tok seieren, mens kroatiske Elena Vorobeva klarte akkurat å ta seg forbi Flem Høst.

  Hun ligger på 7.-plass etter to seilaser.

  Den norske seileren skal i aksjon igjen natt til mandag.

  Sailing - Women's Laser Radial - Opening Series
  Foto: Carlos Barria / Reuters
 • Verdenseneren ute i første runde

  Verdensener og nybakt Wimbledon-mester Ashleigh Barty snublet allerede i første hinder i den olympiske tennisturneringen.

  Den australske 25-åringen tapte i strake sett for spanske Sara Sorribes, som er 47 plasser bak henne på WTA-rankingen. Soarribes vant 6-4, 6-3 i en kamp som varte litt over halvannen time.

  Barty var regnet blant favorittene i kvinnenes OL-turnering. Etter hennes tap er hjemmefavoritten Naomi Osaka høyest rangerte spiller i kvinnenes turnering.

  yQxusnqP0hw
  Foto: Seth Wenig / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal