Major League Soccer 2020

 • Glesnes med grunnserietrofé i MLS

  Jakob Glesnes var involvert i det første målet da Philadelphia Union slo New England Revolution 2–0 og sikret klubbens første grunnserietrofé i MLS.

  Supporters Shield deles ut til det beste laget i grunnserien i den nordamerikanske proffligaen i fotball, og Union endte på 47 poeng, tre flere enn Toronto.

  Ledermålet kom i det 43. minutt da Alejandro Bedoya etter et kort hjørnespark nikket nordmannens innlegg i tverrliggeren. Sergio Santos satte inn returen og jublet for sitt åttende mål for sesongen.

  Glesnes var i begynnelsen av 2. omgang veldig nær scoring selv da han vant i lufta ved nærmeste stolpe og nikket et frisparkinnlegg mot mål, men Revolution-keeper Matt Turner svarte med en kjemperedning.

  I stedet var det Cory Burke som punkterte kampen i det 69. minutt. (NTB)

  MLS Toronto FC Philadelphia Union Soccer
  Foto: Charles Fox / AP
 • Storseier for Deila i byderbyet

  New York City FC er i dytten under Ronny Deilas ledelse før MLS-sluttspillet skal i gang. Søndag vant de lyseblå 5-2 over byrivalen New York Red Bulls.

  Valentin Castellanos scoret hat trick for hjemmelaget og stjal mange av overskriftene, selv om det var andre mål som snudde kampen for Deilas lag.

  Etter Castellanos ledermål i det 12. minuttet snudde Red Bulls kampen ved Brian White og Cristian Casseres. Gary Mackay-Steven utlignet kort tid før pause og sørget for at lagene gikk i garderoben på 2-2.

  Ronny Deila
  Foto: Jessica Hill / AP
 • Deila-suksess i USA

  Lørdag vant New York City 3-2 borte mot David Beckham-eide Inter Miami i MLS.

  Seieren var den sjette på de ni siste kampene for Ronny Deilas lag. Hen fikk tidligere i år en stri start på trenerjobben i USA, men har i høst greid å snu tapstrenden.

  Alle målene i Miami ble scoret før pause.

  Deilas lag klaret opp til 5.-plassen i Eastern Conference. Etter 15 oppgjør står NYCFC med 23 poeng. Columbus Crew topper avdelingen med sine 31 poeng.

  New York City v Inter Miami
  Foto: Michael Reaves / AFP

Siste nytt

 • Riiber klar for konkurranse igjen

  Norges Skiforbund sender sju utøvere til sesongens nest største høydepunkt, «trippelen» i østerrikske Seefeld.

  Jarl Magnus Riiber er klar for konkurranser igjen sammen med det norske OL-laget. I tillegg får Andreas Skoglund og Simen Tiller sjansen i Østerrike.

  – Vi trenger virkelig en sånn prestisjefylt helg. Trippelen i Seefeld er for oss vinterens nest største hovedmål. I år blir konkurransen en utrolig viktig OL-test, sier sportssjef Ivar Stuan.

  Disse stiller for Norge:

  Espen Andersen Lommedalens Idrettslag
  Espen Dalhaug Bjørnstad Byaasen Skiklub
  Jørgen Nyland Graabak Byåsen Idrettslag
  Jens Lurås Oftebro IL Jardar
  Jarl Magnus Riiber, IL Heming
  Simen Tiller, Moelven IL
  Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF

  Austria Nordic Combined World Cup
  Foto: Lisa Leutner / AP
 • Johaug og langrennskvinnene utsetter også hjemreise

  Også Therese Johaug og de kvinnelige langrennsutøverne utsetter sin hjemreise fra Seiser Alm til Norge, melder TV 2.

  Avreisen til Kina er allerede utsatt fra 27. januar til 31. januar for herrene etter at samtlige løpere ble definert som nærkontakter til den koronasmittede sprinttreneren Arild Monsen.

  Nå er det klart at også kvinnene utsetter hjemreisen fra Seiser Alm.

  Therese Johaug og de andre kvinnene skulle etter planen reise til Norge i dag, men blir værende i Seiser Alm. Ifølge TV 2 har ikke alle løperne som testet seg mandag ennå fått svar på testen. Ifølge kanalens opplysninger skal testene som er klare, ha vært negative.

  Høydetrening i Livigno
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Grand Slam-håpet ute for useedede Cornet

  Useedede Alize Cornet (til høyre på bildet) hadde aldri før vært i en kvartfinale i en Grand Slam, men der ble det Australian Open-exit mot amerikanske Danielle Collins.

  Cornet er rangert som nummer 61 på verdensrankingen, men kom seg videre til kvartfinalen ved å slå tidligere verdensener Simona Halep. Mot amerikanske Collins sa det derimot stopp.

  Collins vant et jevnt første sett 7-5 og hadde ingen problemer med å vinne det andre settet og matchen med 6-1. Dermed har den 28 år gamle amerikaneren nådd en semifinale i en Grand Slam for første gang.

  I den andre kvartfinalen på kvinnesiden ble det tap for estiske Kaia Kanepi, som slo ut verdenstoer Aryna Sabalenka i fjerde runde. Hun hadde også sjuendeseedede Iga Swiatek fra Polen i kne, men måtte til slutt gi tapt. (NTB)

  Australian Open Tennis
  Foto: Hamish Blair / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal