Major League Soccer 2020

 • Tidligere United-stjerne til MLS

  Den tidligere Manchester United-profilen Jaap Stam er ansatt som ny trener i Major League Soccer-klubben FC Cincinnati.

  47-åringen har tidligere hatt trenerjobber i engelske Reading og klubbene PEC Zwolle og Feyenoord i hjemlandet Nederland.

  Stam trakk seg fra jobben i Feyenoord i oktober i fjor etter at storklubben røk 0-4 for Ajax i æresdivisjonen.

  Jp_0WDJI01M
  Foto: Scott Heppell / AP
 • Kamara på vei tilbake fra skade

  Ola Kamara fikk en strekk på baksiden av låret i oppgjøret mot Inter Miami i starten av mars, men nå er han på bedringens vei, skriver NTB. Kamara er blitt værende i USA. – Det hadde blitt problematisk for meg hvis jeg hadde dratt hjem til Norge, for å så ikke vite om jeg kommer meg tilbake. Men selvfølgelig – dette er jo en spesiell situasjon, sier Kamara til NTB.

  Ola Kamara
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • MLS må utsette planlagt oppstart

  Det kan ta lang tid før New York-trener Ronny Deila og de andre norske MLS-profilene kommer i gang med fotballkamper igjen.

  Tirsdag skriver nordamerikanske Major League Soccer i en uttalelse at det er «ekstremt usannsynlig» med et comeback i mai slik man hadde håpet.

  USA er svært hardt rammet av koronaviruset, og det er naturlig nok uvisst når det kan spilles fotball igjen.

  «Selv om vi for øyeblikket har nok datoer til å spille hele sesongen, anerkjenner vi nå at det kan bli vanskelig å gjøre det», skriver MLS i uttalelsen.

  San Carlos NYC FC Soccer
  Foto: Kathy Willens / AP
 • Glesnes scoret fra 35 meter

  Tidligere Strømsgodset-spiller Jakob Glesnes markerte seg med en frisparkscoring fra 35 meter da hans Philadelphia Union spilte 3-3 borte mot Los Angeles FC i natt norsk tid. Nordmannens lag står dermed med ett poeng etter to kamper i Major League Soccer.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Årsbeste av Isene i diskos

  Ola Stunes Isene viste god form i diskosringen under Muliglekene i friidrett i Jessheim søndag. 63,82 var både banerekord og klar norsk årsbeste.

  Isene hadde også gyldige kast på 61,28 og 60,80 i søndagens stevne. Vinnerresultatet var snaut fire meter bak hans personlige rekord fra i fjor.

  I stevnet som ble avviklet med strenge smittevernregler måtte Isene blant annet hente diskosen selv etter sine kast, skriver Norges Friidrettsforbund på sitt nettsted.

  Isene
  Foto: Jessica Gow/TT / Jessica Gow/TT
 • Carlsen tok første stikk mot So

  Magnus Carlsen vant de to første hurtigsjakkpartiene i kvartfinalen mot Wesley So i onlineturneringen Rapid Challenge, og amerikaneren ga opp.

  Dermed tok Carlsen første stikk i kvartfinaleduellen som utkjempes i best av tre kamper.

  Kampen mellom Carlsen og So fortsetter tirsdag. Dersom So vinner og det står 1-1, avgjøres det hele i siste kamp onsdag.

  1D_QdRP7-Q4
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Hummels usikker før toppkampen

  Mats Hummels måtte ut ved pause da Borussia Dortmund vant i Wolfsburg lørdag. Nå er stopperkjempen usikker før tirsdagens storkamp mot Bayern München.

  – Mats har problemer med hælsenen. Det er et problem han har slitt med en stund, men vi håper at han kan spille tirsdag, sa sportsdirektør Michael Zorc.

  Bayern München topper tabellen fire poeng foran Borussia Dortmund med sju kamper igjen å spille.

  D6qE6snBSYw
  Foto: Michael Sohn / Michael Sohn

Sendeplan

Kl. Program Kanal