NRK Meny
Normal

Lysken setter VM- stopp

Mikael Flygind Larsen må droppe helgas sprint-VM på Hamar på grunn av en lyskestrekk.

MIkael Flygind-Larsen
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Han pådro seg skaden under siste innkjøringsløp på Hamar sist lørdag.

- Slik det er nå er det umulig for meg å delta i VM. Det er ikke en alvorlig skade, men mesterskapet kommer for tidlig for meg, sier en skuffent Flygind Larsen til NRKSport.no.

Skuffende og kjedelig

Strekken kom etter 100 meter av 500-meteren han gikk i skipet. Etter høydeoppholdet i Davos på nyåret følte Flygind Larsen at formen var på vei. Dermed er det en skuffet 24-åring som nå må følge mesterskapet fra tribunen.

- Det er veldig, veldig kjedelig, mer er det ikke å si om den saken.

Sprint-VM på hjemmebane var et av sesongens store mål. Nå konsentrerer han seg fullt og helt om å være klar til VM i enkeltdistanser i mars.

- Sportslig sett er VM i Salt Lake like gjevt for meg, men det er jo ikke på hjemmebane. Så det er skuffende, slutter Flygind Larsen.

 

Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag