Lysken setter VM- stopp

Mikael Flygind Larsen må droppe helgas sprint-VM på Hamar på grunn av en lyskestrekk.

MIkael Flygind-Larsen
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Han pådro seg skaden under siste innkjøringsløp på Hamar sist lørdag.

- Slik det er nå er det umulig for meg å delta i VM. Det er ikke en alvorlig skade, men mesterskapet kommer for tidlig for meg, sier en skuffent Flygind Larsen til NRKSport.no.

Skuffende og kjedelig

Strekken kom etter 100 meter av 500-meteren han gikk i skipet. Etter høydeoppholdet i Davos på nyåret følte Flygind Larsen at formen var på vei. Dermed er det en skuffet 24-åring som nå må følge mesterskapet fra tribunen.

- Det er veldig, veldig kjedelig, mer er det ikke å si om den saken.

Sprint-VM på hjemmebane var et av sesongens store mål. Nå konsentrerer han seg fullt og helt om å være klar til VM i enkeltdistanser i mars.

- Sportslig sett er VM i Salt Lake like gjevt for meg, men det er jo ikke på hjemmebane. Så det er skuffende, slutter Flygind Larsen.

 

Siste nytt

 • Usikker på Kings skade

  Bournemouth-manager Eddie Howe våger ikke garantere at Joshua King er raskt tilbake på fotballbanen etter den siste lårskaden.

  King var ikke med da Bournemouth tente håpet om fornyet kontrakt i Premier League med 4-1-seier over Leicester søndag. I forkant av kampen opplyste klubben at nordmannen hadde pådratt seg en «mindre lårstrekk».

  – Vi håper det ikke er alvorlig, men det vet vi egentlig ikke før i løpet av de neste dagene, sa Howe ifølge lokalavisen Bournemouth Echo.(NTB)

  Joshua King
  Foto: Dave Thompson / Dave Thompson
 • Flengende kritikk mot CAS

  La Liga-presidenten Javier Tebas stiller spørsmål ved om Idrettens Voldgiftsrett er rett instans til avgjøre ankesaker i fotballens verden.

  Utspillet fra den spanske fotballtoppen kom kort tid etter at voldgiftsretten i Sveits mandag kunngjorde at Manchester Citys straff omgjøres og reduseres.

  – Vi må revurdere om CAS er det rette organet å anke institusjonelle avgjørelser innen fotball til, sier La Liga-president Tebas ifølge avisen Daily Mail.

  Manchester City var av Uefa funnet skyldig i å ha forbrutt seg mot fotballens regler om økonomisk fair play.

  Etterforskning mot City ble innledet i 2018 på bakgrunn av lekkede dokumenter i datalekkasjen som er kjent under navnet Football Leaks.(NTB)

  La Liga-president Javier Tebas
  Foto: Paul White / Paul White
 • Vokter buret for 400. gang i kveld

  Mandag vokter David de Gea Manchester United-målet for 400. gang. Manager Ole Gunnar Solskjær sier han ikke har tvilt på spanjolen «ett eneste sekund».

  De Gea ble hentet til Old Trafford som 20-åring i 2011.

  Til tross for at han har blitt kåret til årets spiller i klubben i fire av de seks siste sesongene, har spanjolen også måttet tåle kritikk. Solskjær avviser imidlertid at han har vurdert å la andre slippe til i målet på permanent basis.

  – Det har ikke slått meg i ett eneste sekund. Ikke i det hele tatt, sier kristiansunderen. (NTB)

  76JKH4LzA3M
  Foto: Andrew Boyers / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal