NRK Meny
Normal

Lund Svindal operert

En skulderoperasjon gjør at Aksel Lund Svindal står over landslagets treningssamling i Røldal.

Aksel Lund Svindal
Foto: JACQUES DEMARTHON / AFP

Aksel Lund Svindal ble for to uker siden operert i skuldra, etter at han for noen år siden slo skuldra ut av ledd på grunn av et wakeboard-uhell.

Det siste året har han kjent at skuldra er på vei ut av stilling, og i Canada etter sesongen skjedde nettopp det.

Men nå valgte han altså å foreta inngrepet.

- Det var et valg jeg gjorde, for det ville vært veldig kjedelig om den hoppet ut igjen midt på vinteren, sier Lund Svindal til NRK

Nå går Lund Svindal med armen i fatle. Han skulle ha vært på fartstrening med resten av landslaget i Røldal, men kan foreløpig ikke stå på ski.

- Det vil ta noen måneder før skulderen er helt fin igjn. Men skulderen er ikke så viktig fo meg, så jeg er på ski igjen til neste samling i august, sier han.

Siste nytt

 • Start nærmer seg opprykk

  Steffen Lie Skålevik ble tomålsscorer da Start tok et nytt steg mot Eliteserien med 2-0-seier over Arendal i 1. divisjon lørdag. Seieren betyr at Start kan feire opprykk søndag om Sandnes Ulf taper borte for Elverum og Mjøndalen avgir poeng mot Kongsvinger.

  Starts administerende direktør Even Øgrey Brandsdal med Henrik Robstad på skuldrene
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Lyn rotet bort opprykket

  Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Hjemmeseier mot Korsvoll ville sendt Lyn tilbake på tredje nivå i norsk fotball.

 • Rystede Chelsea slo tilbake

  Chelsea risikerte å gå på sitt tredje strake Premier League-tap da Watford gikk opp i 2-1-ledelse rett etter pausen på Stamford Bridge, men så satte vertene i gang opphentingen. Innbytter Michy Batshuayi utlignet før Cesar Azpilicueta sørget for 3-2 kun tre minutter før slutt. På overtid kronet Batshuayi innhoppet med en dobbel.

  Chelsea
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund