Hopp til innhold

Siste nytt

 • Chelsea seiret tross rødt kort – slo Brighton 3-2 på hjemmebane

  Chelsea spilte halve kampen med bare ti mann, men klarte likevel å sikre 3-2-seier hjemme mot Brighton i Premier League søndag kveld.

  Dermed klatret Chelsea opp til 10.-plass på tabellen etter en fryktelig første halvdel av sesongen. Det skiller 14 poeng opp til serieleder Arsenal.

  Chelsea fikk en god start på kampen da Benoît Badiashile tok ned en corner etter et drøy kvarter og slo inn igjen foran mål, hvor Enzo Fernández headet blåtrøyene i ledelsen.

  Fire minutter senere sto Nicolas Jackson på bakerste stolpe og headet en corner inn igjen i feltet, hvor Levi Colwill sto klar og nikket inn London-klubbens 2-0-mål.

  Det kunne ved første øyekast se ut som Billy Gilmour klarte å klarere ballen på strek, men mållinjeteknologien kunne vise at det var scoring med flere centimeters margin.

  To minutter før pause fikk imidlertid Facundo Buonanotte ballen ute på kantet og dro seg et par meter inn i feltet, før han banket inn reduseringen for Brighton.

  Vondt ble til verre for Chelsea tre minutter senere da Conor Gallagher meide ned Gilmour og fikk betalt med sitt annet gule kort for dagen. Chelsea måtte dermed klare seg hele 2. omgang med bare ti mann.

  Det hadde riktignok lite å si da Fernández satt inn sitt annet mål for kvelden fra straffemerket etter 65 minutter. Argentineren fikk muligheten etter at James Milner felte Mykhailo Mudryk innenfor 16-meteren.

  Brighton jobbet knallhardt for en redusering, og to minutter på overtid satt den for João Pedro.

  Elleve minutter på overtid ble Brighton tildelt straffe, men en VAR-sjekk kunne vise at ballen traff Colwill i hodet, ikke hånden.

  (NTB)

  Enzo Jeremías Fernández
  Foto: AFP
 • Målkalas da Liverpool tok sesongens syvende strake seier på Anfield

  Liverpool så ut til å tape verdifulle poeng i gullkampen, før Trent Alexander-Arnold snudde til 4-3-seier hjemme mot Fulham i Premier League søndag kveld.

  Liverpool går dermed forbi Manchester City og tar over 2.-plassen på tabellen, to poeng bak serieleder Arsenal.

  Liverpool tok ledelsen etter en frispark-perle fra Trent Alexander-Arnold.

  Repriser viste at det var Fulham-keeper Bernd Leno som var sist på ballen, da ballen spratt fra tverrliggeren og i Lenos rygg.

  Kun fire minutter senere utlignet tidligere Liverpool-spiller Harry Wilson utlignet på bortelagets første sjanse i kampen.

  Liverpool svarte med nok en perlescoring. Alexis Mac Allister fyrte av fra langt hold – rett i krysset.

  Men igjen holdt ikke ledelsen i mer enn noen få minutter.Seks minutter på overtid av førsteomgang utlignet Kenny Tete, og lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

  Liverpool tok tak i kampen fra start i andreomgang. Darwin Núñez var nære ved å sende Liverpool i ledelsen på ny med et skudd i tverrliggeren 53. minutter ut i kampen.

  Fulham var farlig frempå på noen kontringer, og etter 80. minutter satt 3-2 scoringen for bortelaget. Innbytter Tom Cairney lempet ballen på tvers av feltet og på bakre stolpe dukket Bobby Reid opp med en heading i mål.

  Det var kveldens femte scoring, men målfesten var ikke over. Først utlignet Wataru Endo med en ny kunstscoring i krysset, før Trent Alexander-Arnold fullførte kveldens målkalas med en volley fra 17 meter forbi Leno. Dermed endte det 4-3 til hjemmelaget.

  Wataru Endo jubler for 3-3 scoringen mot Fulham.
  Foto: Reuters
 • Wiklund på pallen i Stavanger

  Ragne Wiklund gikk inn til tredjeplass på 5000-meteren i Stavnger søndag. Dermed slo hun tilbake etter en svak dag lørdag, da hun endte som nummer ti på 1500 meter.

  Wiklund har flere seiere på 3000 det siste året og jaktet sin første seier på 5000, men endte fire sekunder bak tsjekkiske Martina Sáblíková.

  Ragne Wiklund
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal