Lukaku usikker til FA-cupfinalen

Manchester United-manager José Mourinho er ikke sikker på at Romelu Lukaku blir skadefri i før neste helgs FA-cupfinale mot Chelsea. Lukaku kjemper for å bli kvitt en ankelskade, og Mourinho sier Lukaku fort kan måtte starte på benken.

Britain Soccer Premier League
Foto: Rui Vieira / AP

Sportsnyheter

Magnus Carlsen

Her innser han Nepos giganttabbe – ny seier for Carlsen

Jan Nepomnjasjtsjij hadde et lite overtak. Men så kastet han bort alt. Nå skal det mye til for at Carlsen ikke tar sin femte VM-tittel.

Siste nytt

 • Leipzig slo Manchester City

  Leipzig slo Manchester City 2-1 på hjemmebane i siste runde av gruppespillet i mesterligaen.

  Dermed tok det tyske laget 3. plassen i gruppen og går videre til europaligaen på bekostning av Club Brugge.

  Dominik Szoboszlai ble spilt gjennom alene mot keeper og gjorde 1-0 til vertene etter 24 minutter. Andre Silva økte til ledelsen, mens Riyad Mahrez reduserte like etter da det gjensto et kvarter.

  Manchester City var allerede før kampen klare for åttedelsfinalene som gruppevinner.

 • Brann stopper billettsalget

  Brann har stoppet salget av billetter til søndagens kamp mot Sarpsborg 08 i eliteserien i fotball. Det melder BT.no. Det skjer etter at regjeringen tirsdag innførte nye smittevernstiltak.

  Norges fotballforbund skal onsdag ha et møte med klubbene i eliteserien for å se på publikumssituasjonen. Det opplyser NFFs konkurransedirektør Nils Øyvind Fisketjønn til NRK.

  De nye smittervernstiltakene sier at det være minst ett ledig sete mellom tilskuerne på innendørs idrettsarrangementer, men sier ikke noe om utendørs arrangementer.

  Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sa følgende på spørsmål fra NTB da hun ble spurt om det kan være fulle tribuner i helgens serieavslutning:

  – Hvis det er utendørs, og man har avstand, er det ingen begrensninger.

  Siste serierunde i mennenes eliteserie i fotball spilles førstkommende søndag.

 • Mbappé scoret og tok Messi-rekord

  Kylian Mbappé scoret to mål i løpet av de første sju minuttene da PSG slo Club Brugge 4-1 på hjemmebane i siste omgang av gruppespillet i Champions League.

  Mbappé står dermed med 31 mål totalt i Champions League. Med sine 22 år og 352 dager er han den yngste som har passert 30 mål i turneringen.

  Lionel Messi, som tidligere var den yngste til å passere 30 mål som 23-åring, scoret PSGs tredje og fjerde mål.

  Erling Braut Haaland, som er 21 år gammel, står så langt med 21 mål i Champions League.

  PSG var klare for åttedelsfinalene allerede før kampen. I den andre kampen i gruppe A vant RB Leipzig 2-1 over Manchester City. Det engelske mesterlaget går likevel videre som gruppevinnere.

  Kylian Mbappe jubler
  Foto: FRANCK FIFE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal