NRK Meny
Normal

LSK seriemester for andre år på rad: – Det er fantastisk deilig

LILLESTRØM/OSLO (NRK): LSK sikret gullet på hjemmebane søndag.

Jubelscener etter kampen

JUBEL: Lillestrøm er seriemestere for andre år på rad. Se video fra feiringen etter kampen i videovinduet over.

Laster innhold, vennligst vent..

De regjerende seriemesterne gjorde jobben hjemme mot Arna Bjørnar og kunne dermed juble over seriemesterskapet to runder før slutt. LSK vant 4–1, og gikk opp til 53 poeng på tabellen. Dermed kan ikke nærmeste utfordrer Avaldsnes ta igjen gultrøyene.

– Det er så deilig å få det i havn nå. Vi klarte jo å rote det bort forrige runde, så det var godt at vi «naila» den nå, sier LSK-trener Monica Knudsen til NRK.

– Det har jo ligget i kortene en stund, og vi har jo ledet serien ganske klart. Men det er så fantastisk deilig at det nå er i boks.

Også i fjor kunne LSK juble for seriemesterskap.

– Det er stort å gjenta det. Det viser karakter og at vi gjør mye riktig, sier Knudsen.

Herlovsen med hat trick

Isabell Herlovsen scoret hele tre mål i kampen. Det første målet kom allerede etter åtte minutter. Men gjestene og Ine Marie Wedaa utlignet kun to minutter etterpå, og sørget for spenning i kampen.

Men Herlovsen var frampå igjen kvarteret etterpå, og satte inn 2-1-målet. Ti minutter før pause scoret Sherida Spiste, og dermed kunne hjemmelaget gå til pause med en solid ledelse.

Andreomgangen var målløs helt til Isabell Herlovsen fastsatte resultatet til 4–1 rett før slutt.

– Jeg har en litt rar følelse inni meg faktisk, jeg tror ikke det har gått helt opp for meg at vi er seriemestere. Men når vi får medaljene rundt halsen, da skal det feires, smiler Isabell Herlovsen.

Se målet til Isabell Herlovsen

TREMÅLSSCORER: Isabell Herlovsen fastsatte resultatet til 4–1 rett før slutt.

Ser fremover mot mesterligaspill og cupfinale

LSK har hatt et tøft kamprogram de siste ukene, og forrige onsdag gikk de videre i mesterligaen da de slo ut FC Zürich.

– Det var mange sliten bein utpå banen der i dag. Når vi nå har sikra gullet kan vi fokusere maks på neste runde i mesterligaen og cupfinalen, sier Knudsen.

LSK skal spille cupfinale mot Avaldsnes 21. november. Og det er ingen tvil om at det har vært en god sesong for LSK. De har kun tapt én kamp hittil i sesongen. Tapet kom borte mot Røa i sjuende serierunde.

– Vi har et solid lag. Jeg vil si at vi har en enda bedre stall enn i fjor. Vi er samspilte og har kvalitetsspillere i alle posisjoner, smiler en tydelig fornøyd LSK-trener.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Salah nærmer seg scoringsrekord

  Liverpools Mohamed Salah kan bli den spilleren gjennom tidene med flest mål i én og samme Premier League-sesong. Han har 28 seriemål på 31 kamper. Det er kun seks mål fra rekorden. Med sju gjenværende seriekamper kan Salah tukte rekorden, melder NTB.

  Mohamed Salah
  Foto: Paul Ellis / AFP
 • Disse jentene får gå i Tyumen

  Tiril Kampenhaug Eckhoff, Marte Olsbu, Synnøve Solemdal, Ingrid Landmark Tandrevold og Hilde Fenne får gå verdenscupavslutningen i Tyumen.

  World Cup Skiskyting kvinner 15 km
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Bjørndalen med i troppen til Tyumen

  Ole Einar Bjørndalen får med seg Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Erlend Øvereng Bjøntegaard, Lars Helge Birkeland, Henrik L`Abée-Lund, Fredrik Gjesbakk og Vetle Sjåstad Christiansen til verdenscupavslutningen i Tyumen denne uka.

  Ole Einar Bjørndalen
  Foto: Sven Hoppe / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag