NRK Meny
Normal

LSK Kvinner satte punktum med syvmålsfest

Sophie Roman Haug ble tremålsscorer da seriemester LSK Kvinner banket erkerivalen fra Vålerenga 5–2 i Toppseriens siste runde.

Syvmålsdrama mellom Vålerenga og LSK Kvinner.

MÅLFEST: Se de syv målene fra kampen her!

Laster innhold, vennligst vent..

LSK Kvinner var på revansjejakt etter semifinaletapet i cupen i september. Vålerenga snøt Lillestrøm for «The Double», men de gulkledde fikk en marerittstart på lørdagens oppgjør.

Snaut tre minutter var spilt da Camilla Kur Larsen ga Vålerenga 1–0. Før pause satte Sophie Roman Haug inn 1-1, som også var pauseresultatet. Kampen var svært jevn fram til det 73. minutt, men da smalt det virkelig på Vålerengas nye stadion.

– Det stikker i sjela

I løpet av ni minutter ble 1–1 til 1-5, og LSK viste hvorfor de er Norges suverent beste lag.

Sophie Roman Haug satte inn sitt andre og tredje og Emilie Bosshard Haavi og Ingrid Byrøygard Kvernvolden satte hvert sitt.

Sett denne? Sjekk de enorme forskjellene: Slik var NFF likestillingsversting

– Fire mål på ni minutter er en ordentlig skrell. Jeg synes vi var litt upresise der. Men fem baklengsmål totalt.... Det stikker i sjela, sier Vålerengas trener Kjell Edvin Gustad.

Fem minutter før slutt satte Vålerenga inn et trøstemål ved Elise Dana Krieghoff.

Tok farvel med scoring

Lørdagens resultater i Toppserien gjør at Stabæk tar tredjeplassen, mens Medkila rykker ned. Trine Rønning satte karrierepunktum med kamp nummer 400 i Toppserien. Hun markerte seg med scoring i avskjedskampen.

Grand Bodø endte nest sist, og må spille kvalifisering mot Urædd senere i høst.

Resultater, Toppserien, lørdag:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street