LSK Kvinner må spille i Ungarn

LSK Kvinner møter Wolfsburg i Mesterligaen, og med tanke på strenge restriksjoner rundt koronapandemien, må de spille hjemmekampen i utlandet. Valget falt på Ungarn. Det melder klubben på sin nettside.

Bortekampen vil først bli spilt som vanlig i Wolfsburg, mens bortekampen spilles i Györ i Ungarn.

Daglig leder May Gulbrandsen forteller i pressemeldingen at de valgte Ungarn fremfor Kypros på grunn av rimeligere kostnader.

NM fotball 2020: LSK Kvinner - Sandviken (2-1)
Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Siste nytt

 • Woods flyttet til nytt sykehus

  Golfstjernen Tiger Woods er flyttet til et nytt sykehus i Los Angeles, der han skal fortsette behandlingen etter trafikkulykken tirsdag.

  Woods er nå flyttet til Cedars-Sinai Medical Center nord i Los Angeles, opplyser sykehuset Harbor UCLA, der han har vært til nå, i en pressemelding.

  Woods ble sent til sykehuset etter en alvorlig ulykke utenfor Los Angeles tirsdag morgen lokal tid. (NTB)

  Tiger Woods
  Foto: Andy Lyons / AFP
 • Solskjær: Pogba ute i flere uker

  Ole Gunnar Solskjær hadde håpet å ha Paul Pogba tilbake på banen tidlig i mars, men nå tyder mye på at skadeavbrekket blir lengre enn ventet.

  – Paul vil fortsatt være ute noen uker, sa Manchester United-manager etter at avansementet var sikret med 0-0 mot Real Sociedad i Europaligaen torsdag kveld, ifølge Manchester Evening News.

  Pogba har vært på skadelisten den siste tiden, men det ble senest forrige uke antydet at han ville være klar allerede i starten av mars.

  Premier League - Manchester United v Everton
  Foto: Martin Rickett / Reuters
 • Hovland med sterk avslutning

  Viktor Hovland fikk ikke starten han ønsket seg i WGC-turneringen i golf i Florida, men han spilte seg opp med birdie på de tre siste hullene åpningsdagen.

  Han var to slag over par etter 15 spilte hull på første runde i Bradenton, men med birdie på 16., 17. og 18. hull var han under par. Det ga delt 26.-plass i det gjeve selskapet.

  Han er fem slag bak amerikanske Webb Simpson og engelske Matthew Fitzpatrick, som er i delt ledelse etter første dag.

  World Golf Championships-Workday Championship at The Concession - Round One
  Foto: Sam Greenwood / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal