NRK Meny
Normal

Trøstet av motspillerne etter tabbe: – Det skjærer meg i hjertet

LSK-keeper Arnold Origi ble liggende trøstesløs igjen på gresset etter å ha sluppet inn et tabbemål i siste ordinære spilleminutt mot Tromsø.

origi

LSK-keeper Arnold Origi var på gråten etter tapet mot Tromsø. Tromsøs 2-1-mål må betegnes som en keepertabbe.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er veldig tungt. Det gjør vondt, sier Origi.

LSK-keeperen er fortsatt synlig lei seg når han møter NRK etter å ha tapt 2-1 på Alfheim. Tromsø sikret seieren da Origi feilberegnet et halvslapt langskudd.

– Jeg vurderer det først til at jeg skal slå den vekk, men så ser jeg at jeg har god kontroll på den. Jeg skal bare ta den, men så sklir den under meg... Uff, sier Origi og ser ned i bakken.

– Føler med ham

Tapet kan koste LSK dyrt. De kjemper i bunnen av tabellen og trenger alle poengene de kan få.

Derfor er det ikke så rart at Origi var helt på gråten etter kampen. Han ble liggende igjen på gresset mens både motspillere og medspillere kom bort for å trøste. Til slutt ble han støttet ut.

– Jeg er ikke bare en fotballspiller for denne klubben. Jeg er også en supporter. Det skjærer meg i hjertet at det gikk sånn. Det er bare vanskelig, sier keeperen.

Til og med Thomas Lehne Olsen, som var den som scoret som følge av tabben, får vondt av Origi.

– Jeg føler med ham. Når man er i den situasjonen som begge lag er i, er det kjedelig at sånne ting skal ødelegge, sier Olsen til TV2.

keepertabbe

Tromsøs Gjermund Åsen scoret det første målet i kampen.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

– Fotballen er nådeløs

LSK hadde i stor grad styrt spillet på Alfheim i siste halvdel av kampen, men det hjalp altså ikke.

– Vi slipper inn litt for enkle mål. Det har vært historien de siste ukene. Han (Origi) er sikkert like skuffet som alle andre, sier LSK-trener Runar Kristinsson.

Ellers var det en relativt jevnspilt kamp.

Rett før pause kom likevel kampens første mål da et innlegg fra Magnus Andersen spratt på femmetersstreken og videre til en fri Gjermund Åsen som kom stormende på bakerste stolpe.

25-åringen hamret ballen i mål til 1-0.

Innbytter Tomas Malec scoret målet for LSK. Han fikk en enkel oppgave med å sette en følsom markkryper fra Simen Kind Mikalsen i nettet fra fem meter etter 66 minutter.

I løpet av kampens siste 20 minutter skapte Lillestrøm kampens største sjanser. Gary Martin misbrukte en stor mulighet med en svak avslutning, mens innbytter Ifeanyi Matthew hadde to langt bedre skuddforsøk, bare for å bli nektet scoring av Tromsø-keeper Filip Loncaric.

– Det var en prøvelse i annen omgang, men vi er selvfølgelig strålende fornøyd, selv om det er leit for keeperen. Fotballen er nådeløs, sa TIL-trener Bård Henning Flovik til TV 2 etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Haaland, ikkje Håland

  Stortalentet Erling Braut Haaland skriv ikkje lenger etternamnet sitt med bokstaven å, men med to a-ar. Det bekreftar Molde-spissen til VG. Haaland har denne sommaren vore sterkt linka til den austerrikske klubben Red Bull Salzburg.

  Eliteserien fotball 2018, Molde - Brann.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Marchisio gir seg etter 25 år

  Etter 25 år i samme klubb gir Claudio Marchisio seg i Juventus. 32-åringen fikk med seg 389 kamper og 38 mål i Juventus-trøya. Underveis i karrieren har han vært utlånt til Empoli (2007/08). Hvor ferden går videre er ikke kjent.

  Juventus Claudio Marchisio
  Foto: GIUSEPPE CACACE / Afp
 • Bento skal trene Sør-Korea

  Tidligere Portugal-trener Paulo Bento blir ny landslagstrener i fotball for Sør-Korea. 49-åringen erstatter Shin Tae-yong. Sør-Korea slo Tyskland 2–0 i årets VM-sluttspill i Russland, men klarte likevel ikke å avansere videre fra gruppespillet.

  SOCCER-EURO/ Portugal's coach Paulo Bento attends a training session ahead of their Euro 2012 semi-final soccer match against Spain, at Donbass Arena in Donetsk
  Foto: ALESSANDRO BIANCHI / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live med NM-veka
NM-veka: Styrkeløft
NM-veka: Styrkeløft, kvinner
NM-veka: Rugby, menn
Sport i dag med NM-veka
NM-veka: Rugby, finale for kvinner
NM-veka: Rugby, kvinner
NM-veka: El-innebandy, finale
NM-veka: El-innebandy
NM-veka: El-innebandy og friidrett
NM-veka: Friidrett