Trøstet av motspillerne etter tabbe: – Det skjærer meg i hjertet

LSK-keeper Arnold Origi ble liggende trøstesløs igjen på gresset etter å ha sluppet inn et tabbemål i siste ordinære spilleminutt mot Tromsø.

origi

LSK-keeper Arnold Origi var på gråten etter tapet mot Tromsø. Tromsøs 2-1-mål må betegnes som en keepertabbe.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er veldig tungt. Det gjør vondt, sier Origi.

LSK-keeperen er fortsatt synlig lei seg når han møter NRK etter å ha tapt 2-1 på Alfheim. Tromsø sikret seieren da Origi feilberegnet et halvslapt langskudd.

– Jeg vurderer det først til at jeg skal slå den vekk, men så ser jeg at jeg har god kontroll på den. Jeg skal bare ta den, men så sklir den under meg... Uff, sier Origi og ser ned i bakken.

– Føler med ham

Tapet kan koste LSK dyrt. De kjemper i bunnen av tabellen og trenger alle poengene de kan få.

Derfor er det ikke så rart at Origi var helt på gråten etter kampen. Han ble liggende igjen på gresset mens både motspillere og medspillere kom bort for å trøste. Til slutt ble han støttet ut.

– Jeg er ikke bare en fotballspiller for denne klubben. Jeg er også en supporter. Det skjærer meg i hjertet at det gikk sånn. Det er bare vanskelig, sier keeperen.

Til og med Thomas Lehne Olsen, som var den som scoret som følge av tabben, får vondt av Origi.

– Jeg føler med ham. Når man er i den situasjonen som begge lag er i, er det kjedelig at sånne ting skal ødelegge, sier Olsen til TV2.

keepertabbe

Tromsøs Gjermund Åsen scoret det første målet i kampen.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

– Fotballen er nådeløs

LSK hadde i stor grad styrt spillet på Alfheim i siste halvdel av kampen, men det hjalp altså ikke.

– Vi slipper inn litt for enkle mål. Det har vært historien de siste ukene. Han (Origi) er sikkert like skuffet som alle andre, sier LSK-trener Runar Kristinsson.

Ellers var det en relativt jevnspilt kamp.

Rett før pause kom likevel kampens første mål da et innlegg fra Magnus Andersen spratt på femmetersstreken og videre til en fri Gjermund Åsen som kom stormende på bakerste stolpe.

25-åringen hamret ballen i mål til 1-0.

Innbytter Tomas Malec scoret målet for LSK. Han fikk en enkel oppgave med å sette en følsom markkryper fra Simen Kind Mikalsen i nettet fra fem meter etter 66 minutter.

I løpet av kampens siste 20 minutter skapte Lillestrøm kampens største sjanser. Gary Martin misbrukte en stor mulighet med en svak avslutning, mens innbytter Ifeanyi Matthew hadde to langt bedre skuddforsøk, bare for å bli nektet scoring av Tromsø-keeper Filip Loncaric.

– Det var en prøvelse i annen omgang, men vi er selvfølgelig strålende fornøyd, selv om det er leit for keeperen. Fotballen er nådeløs, sa TIL-trener Bård Henning Flovik til TV 2 etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Zucca: – VIF eller Frisk Asker

  Mats Zuccarello (31) røper overfor NTB at det bare er to klubber som er aktuelle om han noen gang skal spille hockey i Norge igjen.

  – Jeg er født og oppvokst og spilte for Vålerenga i hele barndommen, og Frisk ble springbrettet fra jeg gikk på videregående og fram til jeg dro til Sverige.

  Mats Zuccarello
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kamerun sparka Seedorf

  Kamerun sparka tysdag sin nederlandske landslagssjef, tidlegare stjernespelar Clarence Seedorf. Kamerun er regjerande Afrika-meister, men blei slått ut i åttedelsfinalen i årets meisterskap.

  Seedorf har hatt jobben berre sidan august i fjor.

  Seedorf
  Foto: Giorgio Perottino / Reuters
 • Blytung EM-start for jentelaget

  J19-landslaget fekk den verst tenkelege starten på EM med 0-5 mot Nederland i Glasgow. Nederland leia 2-0 etter fem minutt, og 4-0 ved pause etter to raske mål i slutten av omgangen.

  Norge møter Skottland fredag og Frankrike måndag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal