Löw vil ha fire innbyttere

Tysklands landslagssjef Joachim Löw er positiv til forslaget om å tillate en fjerde innbytter under cupspillet i VM. Flere av kampene i årets VM er avgjort i ekstraomganger eller på straffer. At kampene spilles i sterk varme tidlig på ettermiddagen er også en ekstra belastning for spillerne.

– Det er verdt å vurdere muligheten til å sette inn en fjerde spiller, spesielt etter åttedelsfinalen hvis du må spille ekstraomganger flere ganger, sier Löw, ifølge NTB.

Nærbilde av hodet til Joachim Löw som ser forbi kamera til venstre
Foto: Frank Rumpenhorst / Ap

Siste nytt

 • Svindal: – Det ser ikke bra ut

  Aksel Lund Svindal fikk undersøkt sitt problematiske kne i Innsbruck torsdag. Tilbakemeldingene var ikke veldig oppløftende.

  – Det er ikke noen krise, men ja, det ser ikke helt bra ut. Det er ikke noe nytt, det er det samme gamle, sier Svindal til NTB.

  Det er foreløpig ikke klart om han vil stille til start i årets renn i Kitzbühel.

  Svindal
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Syk Halfvarsson dropper renn

  Calle Halfvarsson sliter fremdeles med forkjølelse og mister 15-kilometeren i verdenscupen lørdag. En forkjølet Ida Ingemarsdotter tar heller ingen sjanser og står over helgens renn.

  Verdenscup langrenn sprint i Drammen.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Nadal klar for finale i Australia

  Rafael Nadal er klar for finalen i Australian Open etter å ha slått greske Stafanos Tsitsipas i semifinalen. Spanjolen vant i tre strake sett. Finalen spilles søndag, og Nadal møter vinneren av oppgjøret mellom Novak Djokovic og Lucas Pouille.

  Nadal til finale.
  Foto: William West / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal