Löw vil ha fire innbyttere

Tysklands landslagssjef Joachim Löw er positiv til forslaget om å tillate en fjerde innbytter under cupspillet i VM. Flere av kampene i årets VM er avgjort i ekstraomganger eller på straffer. At kampene spilles i sterk varme tidlig på ettermiddagen er også en ekstra belastning for spillerne.

– Det er verdt å vurdere muligheten til å sette inn en fjerde spiller, spesielt etter åttedelsfinalen hvis du må spille ekstraomganger flere ganger, sier Löw, ifølge NTB.

Nærbilde av hodet til Joachim Löw som ser forbi kamera til venstre
Foto: Frank Rumpenhorst / Ap

Siste nytt

 • Lippi blir landslagssjef for Kina

  Italienske Marcello Lippi er tilbake som trener for det kinesiske herrelandslaget i fotball, fire måneder etter at han ble erstattet av Fabio Cannavaro, melder NTB. 71-åringens, som måtte gå etter tapet mot Iran (0-3) kvartfinalen i Asia-mesterskapet i januar, skal nå forsøke å ta Kina til VM-sluttspillet i Qatar i 2022.

  AFP_1GU5VG
  Foto: STR / AFP
 • Finland sendte Sverige ut av VM

  Finland scoret etter bare et minutt i kvartfinalen i ishockey-VM, men Sverige slo tilbake og ledet 3-1. Finnene snudde igjen kampen og vant 4-3. Dermed er de klare for semifinale, hvor de møter Russland. Canada og Tsjekkia møtes i den andre semien.

  X01548
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters
 • Johannessen og Rød nærmere gull

  Gøran Johannessen scoret seks mål da Flensburg-Handewitt slo Stuttgart 30-20 og tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball.

  Laget tok sin 30. seier på 32 seriekamper. Det gjenstår to seriekamper av sesongen.

  Magnus Rød scoret fem mål.

  f
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal