Löw vil ha fire innbyttere

Tysklands landslagssjef Joachim Löw er positiv til forslaget om å tillate en fjerde innbytter under cupspillet i VM. Flere av kampene i årets VM er avgjort i ekstraomganger eller på straffer. At kampene spilles i sterk varme tidlig på ettermiddagen er også en ekstra belastning for spillerne.

– Det er verdt å vurdere muligheten til å sette inn en fjerde spiller, spesielt etter åttedelsfinalen hvis du må spille ekstraomganger flere ganger, sier Löw, ifølge NTB.

Nærbilde av hodet til Joachim Löw som ser forbi kamera til venstre
Foto: Frank Rumpenhorst / Ap

Siste nytt

 • Nilsen tok nok en VM-medalje

  Vilde Nilsen har vært i storform i para-VM i Canada. Onsdag kveld tok hun sin tredje medalje i mesterskapet, denne gangen bronse på skiskyttersprinten. Fra tidligere i mesterskapet har 18-åringen to VM-gull i langrenn, på sprint og 7,5 kilometer.

  Para-VM
  Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
 • Atlético vant etter VAR-drama

  Atlético Madrid mistet en straffe og en scoring etter videodømming, men var likevel sterkest og slo Juventus 2–0 i den første åttedelsfinalen i mesterligaen. Med 2–0 har Madrid-klubben et knallsterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Torino 12. mars.

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • City vant med ti mann

  Manchester City tok oppskriftsmessig ledelsen borte mot Schalke 04, men så snudde kampen. Det tyske hjemmelaget ble tildømt to straffespark, og satte begge. I andre omgang fikk Nicolas Ottamendi sitt andre gule kort og marsjordre, men City ga seg ikke. Leroy Sané satte et herlig frispark, og i sluttminuttene slet Raheem Sterling seg fri og bredsidet inn seiersmålet.

Sendeplan

Kl. Program Kanal