Löw vil ha fire innbyttere

Tysklands landslagssjef Joachim Löw er positiv til forslaget om å tillate en fjerde innbytter under cupspillet i VM. Flere av kampene i årets VM er avgjort i ekstraomganger eller på straffer. At kampene spilles i sterk varme tidlig på ettermiddagen er også en ekstra belastning for spillerne.

– Det er verdt å vurdere muligheten til å sette inn en fjerde spiller, spesielt etter åttedelsfinalen hvis du må spille ekstraomganger flere ganger, sier Löw, ifølge NTB.

Nærbilde av hodet til Joachim Löw som ser forbi kamera til venstre
Foto: Frank Rumpenhorst / Ap

Siste nytt

 • Ruud tok seg enkelt vidare

  Casper Ruud leverte knallsterkt og vann 6–1 og 6–2 mot Carlos Berlocq i første runde i ATP-turneringa i Rio de Janeiro tysdag. 20-åringen hadde få problem med den 16 år eldre argentinaren.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • 5.-plass til Foss-Solevåg

  Amerikanske Mikaela Shiffrin vinn parallellslalåmen i Stockholm og sikrar seg dermed også krystallkula i verdscupen i slalåm denne sesongen. På herresida vinn Ramon Zenhaeusern føre svenske André Myhrer. Sebastian Foss-Solevåg blir beste norske med ein 5.-plass, etter å ha slått ut Henrik Kristoffersen.

 • Vil ta laggull

  Tyskland har tatt alle de syv siste gullmedaljene i mesterskap i kombinert. Det vil Jan Schmid gjøre noe med. – Hvis jeg får med meg en medalje skal jeg være fornøyd, og så synes jeg vi som lag skal ha et mål om å ta det laggullet, det begynner å bli litt for mange år siden, sier den norske veteranen.

  Jan Schmid og Jørgen Graabak
  Foto: Andrea Solero / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal