Hopp til innhold

Siste nytt

 • Tvunget til å gå til kaféen - dropper trener

  To av Storbritannias største friidrettsstjerner vraker treneren. Årsaken: De fikk ikke låne leiebilen og måtte gå til kaffeen under en treningsleir i Australia.

  Hendelsen skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over for Laura Muir og Jemma Reekie i deres misnøye med treneren.

  I en pressemelding fra det britiske forbundet bekrefter de at veien er slutt for deres samarbeid med trener Andy Young.

  Ifølge Young hadde han gitt duoen tillatelse til å bruke leiebilen, skriver The Times.

  Muir har OL-sølv og VM-bronse på 1500 meter. Reekie er i verdenstoppen på 800- og 1500 meter.

  Britain Commonwealth Games Athletics
  Foto: Manish Swarup / AP
 • Guardiola: Haaland usikker før kampen mot Liverpool

  Erling Braut Haaland (22) er på bedringens vei foran Manchester Citys storkamp mot Liverpool i Premier League.

  Det er fortsatt ikke klart om spissen kan spille kampen. Haaland mistet nylig to EM-kvalifiseringskamper for Norge på grunn av en lyskeskade.

  – Erling er på bedringens vei. Vi har siste treningsøkt i morgen, og så får vi se hvordan han føler seg, sier City-manager Pep Guardiola fredag ettermiddag.

  Haaland pådro seg skaden i FA-cupkampen mot Burnley noen dager før det norske landslaget samlet seg i Spania foran de to første EM-kvalifiseringskampene.

  Der ble det tidlig klart at jærbuen ikke kunne være med videre og ta del i oppgjørene mot Spania og Georgia. Han reiste deretter til Barcelona for videre undersøkelser.

  Manchester City har ofte sendt spillere til et samarbeidssykehus i den katalanske hovedstaden for å undersøke skader.

  – Det var veldig overraskende. Jeg visste ingenting. Han ringte meg og sa at de hadde tatt noen bilder og funnet noe som ikke var bra, sa far Alfie Haaland til TV 2 etterpå.

  Manchester City ligger åtte poeng bak (med én kamp mindre spilt) serieleder Arsenal og tåler trolig ikke et tap mot Liverpool om det fortsatt skal være håp om ligagull. (NTB)

  Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland (L) is congratulated by Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola as he leaves the pitch during the English Premier League football match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 22, 2023.
  Foto: PAUL ELLIS / AFP
 • Bjarnason gjør Viking-comeback

  Den islandske fotballprofilen Birkir Bjarnason er tilbake i Viking. Han har signert en kontrakt ut året, opplyser sportssjef Erik Nevland til NTB.

  – Han har signert. Så sant alle papirene går igjennom, blir han Viking-spiller ut året, sier Nevland til NTB.

  Bjarnason forlot Viking i 2011. Siden har han hatt en svært innholdsrik karriere i Belgia, Italia, Sveits og England.

  34 år gamle Bjarnason har fortsatt mye å bidra med, sier Nevland.

  – Det er kjekt for oss at Birkir har lyst til å spille for Viking. Vi har tro på at han vil være med og styrke stallen vår, utvide konkurransen i laget og bidra med sin erfaring opp mot unge spillere og gjennom det han har opplevd, sier sportssjefen.

  Siden 2021 har Bjarnason vært i Adana Demirspor i Tyrkia. Den kontrakten er blitt terminert. Tidligere i mars var islendingen på Viking-trening.

  Bjarnason har spilt 113 landskamper for Island.

  Viking serieåpner borte mot Rosenborg 10. april.

  Bjarnason
  Foto: Thibault Camus / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste