NRK Meny
Normal

Løke slakter håndballforbundet

– Min arbeidsgiver ødelegger mitt gode navn og rykte, skriver Frank Løke i en pressemelding.

Frank Løke

Frank Løke ønsker ikke å kommentere saken mer i media.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / Scanpix

Natt til lørdag, tre dager etter at han ble kastet ut av den norske VM-troppen , sendte Frank Løke ut en pressemelding der han slakter måten Norges håndballforbund (NHF) behandler han på.

«Jeg reagerer på det sterkeste at min arbeidsgiver ødelegger mitt gode navn og rykte på denne måten. Uansett skyld eller uskyld er NHF min arbeidsgiver og som arbeidstaker har jeg krav på respekt og integritet.», skriver Løke.

– Skulle holde det internt

Ifølge landslagsledelsen ble Løke sendt hjem på grunn av brudd på landslagets interne regler for alkohol og leggetid. Løke reagerer blant annet på at forbundet tok saken ut til pressen.

«Vi ble enige om at vi skulle holde det internt. Når jeg ankommer Sandefjord tre timer senere har landslagsledelsen stått fram i media og slaktet meg», skriver strekspilleren som understreker at han ikke lenger ønsker å kommentere overfor media om han er skyldig eller ikke for brudd på spillerreglene.

Det vil han ta opp direkte med håndballforbundet, men foreløpig har han ikke fått mulighet til det.

Espen Karlsen

Hovedlederen for den norske VM-troppen Espen Karlsen.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / Scanpix

«Det jeg er utrolig skuffet over er behandlingen jeg har fått i etterkant. Jeg ble rett og slett kastet ut av troppen uten å kunne forklare meg. Og har i skrivende stund enda ikke hørt noe fra noen i NHF. Vi ble enige om at uansett skyldig eller uskyldig måtte jeg reise hjem.»

Vil ikke kommentere

Når NRK snakker med hovedlederen for den norske troppen, Espen Karlsen, lørdag morgen kjenner han ikke til pressemeldingen.

– Sendte han ut en pressemelding i natt? Vel, vi har overhodet ingen ytterligere kommentarer til denne saken, sier Karslen kort til NRK.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Friidrett: Diamond League fra Zürich
Friidrett: Diamond League, Zürich
4-4-2 Europaligaen: Rosenborg - Ajax
Friidrett: Diamond League fra Zürich