Løke dropper OL

Heidi Løke dropper OL i sommer. Det skriver Norges håndballforbund i en pressemelding.

Det er personlige årsaker som gjør at Løke, som til daglig spiller i Vipers Kristiansand, ikke vil være disponibel for Håndballjentene under sommerens olympiske leker i Tokyo.

– Jeg har gode minner fra tidligere OL, men denne gangen er det riktig for meg å prioritere annerledes, og bli hjemme med familien, sier Løke.

Hun var med på lagene som tok OL-gull i London i 2012 og bronse i Rio de Janeiro i 2016.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson støtter Løkes beslutning og ser fram til hun kommer tilbake i landslagsdiskusjonen.

– Vi i landslagsledelsen har forståelse for at Heidi har behov for å prioritere annerledes nå og støtter beslutningen hennes. Døren til landslaget står åpen, og hun er velkommen tilbake for å kjempe om plass på laget når hun er klar for det, sier Hergeirsson.

Håndball VM kvinner Kumamoto Japan
Foto: Vidar Ruud / NTB

Siste nytt

 • Kulusevski tilbake i trening

  En av Sveriges største EM-profiler, Dejan Kulusevski, er onsdag i gang med å trene igjen etter å ha vært ute med koronasmitte.

  Det svenske landslaget er for øyeblikket i EM-basen i Göteborg og trener individuelt før de skal trene kollektivt igjen torsdag. Deretter reiser laget til St. Petersburg, der de skal spille mot Slovakia fredag.

  – Dejan Kulusevski er tilbake i troppen og kommer til å begynne å trene individuelt i dag. Spillerne har treningsfri i dag og tar seg av restitusjonen på egen hånd, sier den svenske pressesjefen Jakob Kakembo Andersson ifølge Expressen.

  Dejan Kulusevski
  Foto: Jonathan Nackstrand / AFP
 • Ble slått bevisstløs

  Den franske høyrebacken Benjamin Pavard avslører at han ble slått bevisstløs under tirsdagens EM-kamp mot Tyskland.

  Franskmannen, som til daglig spiller for Bayern München, fikk et ublidt møte med den tyske høyrebacken Robin Gosens. Pavard ble liggende urørlig etter den kraftige kollisjonen og mottok medisinsk behandling.

  – Jeg fikk meg litt av et sjokk. Jeg var litt slått ut i 10–15 sekunder. Etter det følte jeg meg bedre, skal Pavard ha uttalt. (NTB)

  Germany France Euro 2020 Soccer
  Foto: Alexander Hassenstein / AP
 • Solskjær møter Leeds i første kamp

  Onsdag publiserte Premier League terminlista for sesongen 21/22.

  Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United åpner med hjemmekamp mot Leeds på Old Trafford 14. august.

  Jürgen Klopp og hans Liverpool derimot, må forberede seg på tur til Norwich i første runde.

  Den største godbiten i åpningsrunden er kanskje regjerende seriemester Manchester City, som møter superduoen Harry Kane og Son Heung-Min - om begge blir værende i klubben, vel å merke - på Tottenham Hotspur Stadium.

  Hele terminlista kan du se her.

  Solskjær og Klopp
  Foto: OLI SCARFF

Sendeplan

Kl. Program Kanal