NRK Meny
Normal

Ljøkelsøy til hoppuka

Roar Ljøkelsøy er tatt ut til sin 15. hoppuke.

Roar Ljøkelsøy i Kuusamo
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Trønderens deltakelse hang i en meget tynn tråd. Men 11. plassen i søndagens renn i Engelberg overbeviste landslagssjef Mika Kojonkoski.

De andre på laget er Anders Bardal, Bjørne Einar Romøren, Anders Jacobsen, Johan Remen Evensen og Tom Hilde.

Romørens plass var også i tvil, men ogaå han leverte en god konkurranse søndag.

Vinterens komet Johan Remen Evensen skuffet noe i Engelberg. Men hans prestasjoner tidligere i desember var likevel gode nok til å gi ham plass.

Den tysk-østerrikske hoppuka åpner i Oberstdorf 29. desember.

Siste nytt

 • Tror Zlatan er tilbake før nyttår

  Zlatan Ibrahimovic er fortsatt under opptrening i Manchester United etter fjorårets skade, men manager José Mourinho mener svensken nærmer seg et comeback. – Han er ikke tilbake neste uke eller om et par uker, men tror jeg han er tilbake i løpet av 2017? Ja. Men det er bare en følelse, sier Mourinho på pressekonferansen før helgens kamp.

  SOCCER-ENGLAND-BOU-MUN/
  Foto: Hannah McKay / Reuters
 • Fransk proffrytter omkom

  Proffsyklisten Mathieu Riebel (20) mistet livet da han kolliderte med en ambulanse under et etapperitt i Tour de Nouvelle-Caledonie fredag, melder NTB. Ulykken skjedde i en bratt utforkjøring, i høy hastighet.

  Ribel døde momentant.

 • Rønning inn i utøverkommisjon

  Eldar Rønning (35) er valgt til medlem i Den europeiske olympiske komités (EOC) utøverkommisjon. Det ble klart under EOCs utøverforum i Monte Carlo fredag. I en pressemelding sier den tidligere langrennsløperen at han vil rette et spesielt fokus mot studier i kombinasjon med idrett.

  Eldar Rønning
  Foto: Kjartan Haugen / Norges Idrettsforbund

Sendeplan

Kl. Program Kanal