Liverpool vant gruppen

Liverpool gjorde jobben borte mot sveitsiske Sion og sikret etter 0-0 i Sveits gruppeseieren i gruppe B. Trekningen av cupspillet i Europaligaen gjøres kommende mandag.

Klopp Liverpool
Foto: Laurent Gillieron / Ap

Sportsnyheter

Knust etter kjempemissen: – Fare for søvnløse netter resten av livet

Eirik Hestad hadde en kjempemulighet til å skyte Molde til mesterligaens gruppespill for første gang på 21 år. Men inngangspremien på 250 millioner kroner glapp og i stedet blir det europaligaspill.

Jens Petter Hauge har landet i Milano – ble møtt av et stort presseoppbud på flyplassen

Jens Petter Hauge er ventet å signere for AC Milan i løpet av kort tid, og i ettermiddag landet han på flyplassen i Milano. Dersom alt går i boks og Hauge signerer for italienerne, betyr det samtidig at Bodø/Glimt snart kan ha solgt spillere for nær 100 millioner kroner på ett år.

Siste nytt

 • Nye koronaregler stopper etappe

  Arrangørene av verdenstourrittet i Belgia og Nederland har avlyst onsdagens tempoetappe på grunn av skjerpede koronaregler.

  Blant annet Cyclingnews.com melder dette. Amund Grøndahl Jansen og Sven Erik Bystrøm er blant de norske som er med i rittet.

  Sykkel-VM landevei i Yorkshire 2019
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Taper millioner på tomme tribuner

  Norges Fotballforbund (NFF) taper sannsynligvis godt over 40 millioner kroner på tomme tribuner på Ullevaal stadion denne høsten. Forbundet har budsjettert med et totalt billettsalg for nærmere 35 milioner kroner, både på A-landskamper og cupfinalen.

  – Vi forventer beklageligvis ikke publikum på tribunen inneværende år, sier NFFs assisterende generalsekretær Kai-Erik Arstad til NTB.

  I tillegg til tapte tilskuerinntekter kommer tapte beløp på arenasalg på Ullevaal stadion i forbindelse med kamper. Det gjør at regnestykket trolig havner godt over 40 millioner kroner i minus.

  NFF president Kai-Erik Arstad.
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Tottenham videre i ligacupen

  Tottenham og José Mourinho avanserte i ligacupen etter møtet med Chelsea. Kampen endte 1-1 og ble til slutt avgjort på straffespark. Timo Werner scoret sitt første for Chelsea, og Erik Lamela utlignet på tampen. Dermed ble det avgjort på straffer.

  José Mourinho
  Foto: Matt Dunham / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal