Liverpool rotet bort ledelsen til Benitez

Liverpool gikk rett fra Mamadou Sakhos dopingnyhet til 2-2 mot Newcastle lørdag.

Daniel Sturridge

FORTVILT: Daniel Sturridge fortviler etter en misbrukt målsjanse.

Foto: Phil Noble / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Liverpool skuffet ved å gi fra seg en 2-0-ledelse etter de første 45 minuttene, og manager Jürgen Klopp var naturlig nok ikke fornøyd etter kampen.

– Det føles ikke som vi har vunnet et poeng, snarere at vi har tapt kampen. Det var en intens kamp. Newcastle scoret på sine to avslutninger. Vi hadde noen flere og kunne scoret flere, men klarte det ikke, sier han til SkySports.

Rafael Benitez

Rafael Benitez var tilbake på Anfield.

Foto: Phil Noble / Reuters

Sakho-saken slo ned med et lite brak bare noen få timer før kampen. Spilleren har avlagt en positiv prøve med spor av et fettforbrennende stoff.

Dermed tyder mye på at sesongen hans er over og at det blir en lengre utelukkelse.

Sturridge med tidlig scoring

Britain Soccer Premier League

Mamadou Sakho etterforskes for bruk av et forbudt stoff.

Foto: Jon Super / Ap

Daniel Sturridge brukte imidlertid bare to minutter på å gjøre 1-0. Han fikk trolig sjansen fra start fordi Divock Origi måtte bæres skadd av banen mot Everton i midtuka.

Adam Lallana la på til 2-0 etter vel en halvtime.

Tidligere Liverpool-sjef Rafael Benitez og Newcastle slo imidlertid tilbake i 2. omgang.

Slo tilbake etter pause

Like etter pause reduserte Papiss Cisse på en heading. Så utlignet Jack Colback etter 66 minutter. Dermed ble det plutselig liv i kampen igjen.

Nestjumbo Newcastle har likevel gjort det vanskelig for seg selv i kampen om å overleve i Premier League.

Crystal Palace (h), Aston Villa (b) og Tottenham (h) gjenstår i innspurten. Poenget på Anfield kan derfor vise seg å bli svært viktig.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Maflin tok innpå - avgjøres i kveld

  Kurt Maflin tok innpå forspranget til Anthony McGill på den andre dagen av kvartfinalen i snooker-VM. Maflin fikk en katastrofestart på kvartfinalen mandag, da han endte under 1-7 mot skotske McGill.

  Tirsdag gjorde han det mye bedre, med hele fem partiseiere og berget dermed videre spill. McGill vant tre partier, som betyr at stillingen er 10-6 før siste sesjon kl. 20.00 tirsdag kveld.

  Dermed går Maflin inn i den siste sesjonen med et mye bedre utgangspunkt enn det så ut til etter den første dagen. Førstemann til 13 partiseiere går videre til semifinalen og er sikret over én million kroner.

  Britain Snooker
  Foto: Nigel French / AP
 • Hodebry for Zlatan

  Både Hammarby og AC Milan kan få en plass i europaligaen. Det kan bety et brudd på Uefas regelverk og hodebry for Zlatan Ibrahimovic.

  Hammarby møter Puskas Akademia fra Ungarn i første kvalifiseringsrunde, mens Milan først kommer inn neste runde. Men det er ikke sikkert det er plass til begge klubbene i turneringen, skriver Fotbollskanalen.

  Årsaken er at Ibrahimovic er deleier i Hammarby og kontraktsfestet spiller i Milan. Uefa opplyser til det svenske nettstedet at de overvåker situasjonen.

  Serie A - AC Milan v Atalanta
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters
 • Ødegaard ønsket til Madrid

  Ifølge spanske aviser er Martin Ødegaard ønsket tilbake i Real Madrid kommende sesong. Avisen Mundo Deportivo fronter i sin baskiske utgave nyheten om at Zinédine Zidane vil bryte den muntlige låneavtalen med Real Sociedad. Det samme melder Spanias mest leste avis, Marca.

  Dermed er det ikke sikkert at Ødegaard vender tilbake til Real Sociedad for starten av sesongoppkjøringen fredag. I fjor sommer ble klubbene enige om en låneovergang for Ødegaard. Da var det en forståelse av at 21-åringen skulle være to år i San Sebastian. Ifølge Marca blir Ødegaards framtid avklart i løpet av få dager.

  Marin Ødegaard tilbake i Madrid
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal