Liverpool rotet bort ledelsen til Benitez

Liverpool gikk rett fra Mamadou Sakhos dopingnyhet til 2-2 mot Newcastle lørdag.

Daniel Sturridge

FORTVILT: Daniel Sturridge fortviler etter en misbrukt målsjanse.

Foto: Phil Noble / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Liverpool skuffet ved å gi fra seg en 2-0-ledelse etter de første 45 minuttene, og manager Jürgen Klopp var naturlig nok ikke fornøyd etter kampen.

– Det føles ikke som vi har vunnet et poeng, snarere at vi har tapt kampen. Det var en intens kamp. Newcastle scoret på sine to avslutninger. Vi hadde noen flere og kunne scoret flere, men klarte det ikke, sier han til SkySports.

Rafael Benitez

Rafael Benitez var tilbake på Anfield.

Foto: Phil Noble / Reuters

Sakho-saken slo ned med et lite brak bare noen få timer før kampen. Spilleren har avlagt en positiv prøve med spor av et fettforbrennende stoff.

Dermed tyder mye på at sesongen hans er over og at det blir en lengre utelukkelse.

Sturridge med tidlig scoring

Britain Soccer Premier League

Mamadou Sakho etterforskes for bruk av et forbudt stoff.

Foto: Jon Super / Ap

Daniel Sturridge brukte imidlertid bare to minutter på å gjøre 1-0. Han fikk trolig sjansen fra start fordi Divock Origi måtte bæres skadd av banen mot Everton i midtuka.

Adam Lallana la på til 2-0 etter vel en halvtime.

Tidligere Liverpool-sjef Rafael Benitez og Newcastle slo imidlertid tilbake i 2. omgang.

Slo tilbake etter pause

Like etter pause reduserte Papiss Cisse på en heading. Så utlignet Jack Colback etter 66 minutter. Dermed ble det plutselig liv i kampen igjen.

Nestjumbo Newcastle har likevel gjort det vanskelig for seg selv i kampen om å overleve i Premier League.

Crystal Palace (h), Aston Villa (b) og Tottenham (h) gjenstår i innspurten. Poenget på Anfield kan derfor vise seg å bli svært viktig.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Åpner for store produksjoner

  Storbritannia vil åpne opp for at utvalgte internasjonale sportsbegivenheter og store film- og TV-produksjoner skal få grønt lys til tross for koronaviruset. Blant annet har de snakket med Tom Cruise om å gjenoppta «Mission Impossible»7 og 8.

 • Oppskriftsmessig Chelsea-seier

  Chelsea klatret tilbake forbi Manchester United og opp til fjerdeplass i Premier League etter en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Watford.

  Olivier Giroud ga hjemmelaget ledelsen, før Willian doblet ledelsen fra straffemerket. Ross Barkley fastsatte sluttresultatet til 3-0 med et kremmerhus på overtid.

  Chelsea-jubel
  Foto: Matthew Childs / Matthew Childs
 • Vålerenga reddet uavgjort

  Det ble mye drama da Vålerenga fikk med seg ett poeng hjemme mot Aalesund.

  Gjestenes islandske spiss Holmbert Fridjonsson scoret en gang på hver side av pause, og Aalesund hadde kontroll. Etter 64 minutter våknet Vålerenga og brukte bare to minutter på å komme ajour med mål av Benjamin Stokke og Bård Finne.

  Fire minutter seinere fikk Sam Adekugbe se det røde kortetetter han gult kort for filming. Det stoppet Vålerengas jakt initiativ i jakten på seiersmålet. Dermed endte det med ett poeng til hvert lag.

  Sam Adekugbe blir utvist for filming.
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal