Liverpool-legende håper Fellaini aldri kommer tilbake

Jamie Carragher er så lei Marouane Fellainis albuebruk at han håper Manchester United-spilleren forlater Premier League.

Fellaini

KONTROVERSIELL: Manchester United-spiller Marouane Fellaini er kjent for å gå til i duellene.

Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Carragher

EKSPERT: Jamie Carragher spilte i Liverpool hele karrieren og la opp etter 2012/13-sesongen.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

– Tre kampers utestengelse vil ikke virke avskrekkende for Fellaini, skriver Liverpool-legenden i sin spalte for Daily Mail.

Skytset kommer i kjølvannet av Det engelske fotballforbundets (FA) suspensjoner av Fellaini og Leicester-stopper Robert Huth.

Under forrige rundes oppgjør fanget TV-kameraene opp en episode der Huth først drar belgieren i håret, og United-spilleren svarte med å svinge albuen mot Huths hals og ansikt.

Utfallet har imidlertid vakt oppsikt: FA bestemte nemlig å gi samme straff (tre kampers utestengelse) til begge spillerne.

Unnslapp skade

Carragher, som også var en kompromissløs midtstopper, peker på at lugging aldri kan forårsake den samme skaden som en albue.

38-åringen fikk selv 68 gule kort på sine 508 Premier League-kamper, ifølge lfcstats.

– Se på episoden igjen: Fellaini titter seg rundt og ser Huth før han slår. Ja, han kan ha blitt provosert, men belgieren visste hva han gjorde. Hvis han hadde truffet ordentlig, kunne Leicester-forsvareren brukket kinnet eller kjeven, mener Carragher.

Fellaini

STYGG ALBUE: Marouane Fellaini fikk gult kort for denne albuen på Pablo Zabaleta i 2014, men TV-bildene viste at det burde ha vært rødt.

Foto: Jon Super / Ap

Straffen betyr at Fellaini mister Uniteds serieavslutning, men hvis Carragher får viljen sin, blir han ikke å se i United eller Premier League til høsten.

Fotballeksperten, som i sin tid hadde mange dueller mot den daværende Everton-spilleren, argumenterer med at Fellaini stadig bruker albuene i duellene.

Selv om mange er mer utilsiktet enn andre, mener Carragher at Fellaini har fått nok advarsler.

– Han er en trussel i ordets verste forstand. Jeg bruker ikke det begrepet ofte, men han er ikke en Manchester United-spiller på noen måte, sier Carragher.

Jager 4.-plassen

Fellainis suspensjon har fått ekstra oppmerksomhet siden Tottenham-spiller Moussa Dembele ble straffet dobbelt så hardt for sin kloring av Diego Costa.

Mens Dembele går glipp av den gjenværende sesongen og de fire første kampene til høsten, er Fellaini klar til FA-cupfinalen mot Crystal Palace.

I mellomtiden skal lagkameratene jage byrival City, som ligger på den viktige 4.-plassen med ett poengs forsprang.

Juan Mata gjorde første del av jobben da han senket Norwich med 1-0-scoringen på bortebane lørdag.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • - Suarez på veg til Atletico

  Barcelonas spiss Luis Suarez er samd med Atletico Madrid om overgang, melder spanske media måndag.

  33-åringen har fått beskjed av Barcelonas nye trenar Ronald Koeman om at han ikkje har noko framtid i klubben, som han har eitt år att av kontrakten med.

  Avisa Mundo Deportivo skriv at Suarez truleg vil signere toårskontrakt med Atletico.

  Inntil nyleg verka det som om Suarez var på veg til Juventus, men den handelen gjekk i vasken i førre veke.

  Suarez har scora 198 mål på 283 kampar for Barcelona i løpet av seks år i klubben.

 • Halep vann i Roma

  Simona Halep vann WTA-turneringa i Roma i dag. Kampen mot Karolína Plísková varte berre i ein dryg time. Rumenske Halep var heilt overlegen, og vann det første settet 6–0. Det var tydeleg at Pliskova sleit og tre minuttar ut i det andre settet gav ho seg på grunn av skade.

  z0_PYate3Cc
  Foto: RICCARDO ANTIMIANI / AFP
 • Sørloth på medisinsk test

  Alexander Sørloth skal visstnok gjennom den medisinske testen i RB Leipzig i dag. Det skriv Lokalavisa Leipziger Volkszeitung. Sørloth har ikkje vore involvert i Trabzonspor sin sesongopning, og han skal visstnok ha vore i Tyskland dei siste dagane. Fleire tyske og tyrkiske medium melder at overgangssummen kan ende på om lag 260 millionar kroner. Det vil gjere han til tidenes dyraste norske spelar.

  Sd_TEEv6N5Y
  Foto: DARRIN ZAMMIT LUPI / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal