Hopp til innhold

Liverpool bekrefter Carvalho-overgangen

Fabio Carvalho (19) blir som ventet Liverpool-spiller fra sommeren av. Han hadde en sentral rolle i Fulhams opprykkssesong.

Portugiseren var allerede i vinter nær ved å bli hentet til Liverpool, men en avtale med Fulham kom ikke på plass før fristen gikk ut. 1. juli slutter han seg til Anfield-klubben på en fri overgang.

Carvalho scoret ti mål og hadde åtte målgivende pasninger på 36 kamper for Fulham sist sesong. London-klubben vant mesterskapsserien suverent og rykket rett opp igjen til Premier League.

Den offensive midtbanespilleren scoret for Fulham i sin første kamp fra start på øverste nivå i mai i fjor.

(NTB)

Fabio Carvalho
Foto: GLYN KIRK / AFP

Siste nytt

 • Thoresen signerte ettårskontrakt med Storhamar

  Patrick Thoresen (38) forlenger karrieren og har signert en ny ettårskontrakt med ishockeyklubben Storhamar.

  Det var knyttet usikkerhet til om veteranen kom til å avslutte karrieren etter sist sesong. Etter en periode i tenkeboksen kunne klubben mandag opplyse at 38-åringen har signert for neste sesong.

  «Han trengte litt tid til å tenke over framtida etter sesongslutt, nå har han altså kommet til den avgjørelsen alle med hjerte i gult og blått ønsket seg. Han melder seg topp motivert og sulten foran den nye sesongen», skriver klubben.

  Da skal pappa Petter Thoresen lede laget fra trenerplass.

  NM-sluttspill ishockey: Storhamar - Stavanger Oilers (1–2, 0–2 i kamper)
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Tap for Norge mot England i J19-EM

  Norges lag tapte hele 1-4 mot England i 1. runde i gruppespillet i EM i fotball for J19 mandag. Målscorer for Norge var Cathinka Tandberg. Angnes Beever-Jones, Jorja Fox, og Grace Clinton scoret Englands mål. EM spilles i Tsjekkia.

  I neste kamp venter Tyskland før det blir naboduell mot Sverige. Sistnevnte vant 2-0 mot Tyskland tidligere mandag og har skaffet seg en god start på sluttspillet.

  De to beste fra hver gruppe går til semifinale. Dermed vil det norske laget høyst trolig være avhengig av seier mot Tyskland torsdag.

 • Sykkellag ransaket foran Tour de France

  Flere ryttere og ansatte på sykkellaget Bahrain-Victorious har fått ransaket sine hjem av politiet i forbindelse med mistanke om brudd på dopingreglene.

  Det opplyser laget selv på sine hjemmesider.

  Underveis i fjorårets utgave av Tour de France ransaket fransk politi hotellet til laget med mistanke om brudd på dopingreglene. Deretter innledet de en formell etterforskning.

  Ifølge laget er mandagens ransakelse en fortsettelse av etterforskningen. De tar sterk avstand fra mistanken om doping, og er misfornøyd med at det skjer like før sesongens største høydepunkt.

  «Etterforskningen av medlemmene i laget, som startet for nesten ett år siden og ikke ga noen resultater, fortsetter like før starten av årets viktigste ritt, Tour de France. Det skader omdømmet til enkeltpersoner og laget», skriver de i en uttalelse. (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste