Hopp til innhold

Lionel Messi

 • Neymar visste om Messis Miami-hemmelighet

  Den brasilianske superspissen Neymar avslører at han kjente til hemmeligheten om at Lionel Messi hadde signert for Inter Miami før det ble kunngjort.

  Neymar deltok på et program på YouTube-kanalen til NBA Brasil fredag. Der fikk han spørsmål om egen reaksjon da Messis overgang fra PSG til Inter Miami ble kjent.

  – Jeg visste det fra før! utbrøt brasilianeren leende til svar.

  Neymar er i Miami på ferie og var til stede under den tredje NBA-finalekampen mellom Miami Heat og Denver Nuggets onsdag.

  – Jeg visste at Messi skulle komme hit, vi hadde allerede snakket om det. Jeg sa til ham at han vil bli glad i Miami, sa Neymar.

  Brasilianeren spilte sammen med Messi i Barcelona fra 2013 til 2017. De to siste sesongene har de vært lagkamerater i PSG.

  – Jeg er veldig glad på hans vegne, men samtidig litt trist for at han drar, sier Neymar.

  Hans egen fremtid i PSG er usikker etter nok en sesong med skader.

  (NTB)

  Messi og Neymar
  Foto: AP
 • Messi beklager til lagkameratene: – Trodde jeg hadde fri

  Lionel Messi har tatt til Instagram for å forklare den mye omtalte Saudi-Arabia-turen som har fått PSG til å suspendere ham.

  I en kort video forklarer Messi at han trodde han hadde fri da han i forrige uke valgte å dra til Saudi-Arabia i forbindelse med et sponsoroppdrag.

  Argentinerens reise satte sinnene i kok i Paris Saint-Germain, og nylig ble det kjent at klubben har valgt å utestenge ham fra laget i en uspesifisert periode.

  – Jeg trodde vi kom til å ha en fridag etter kampen, som alltid. Denne turen var planlagt, og jeg kunne ikke utsette den, for jeg hadde allerede utsatt den fra før, sier Messi, ifølge den kjente fotballjournalisten Fabrizio Romano.

  – Jeg beklager til lagkameratene mine, og jeg avventer hva klubben ønsker å gjøre med meg, fortsetter den argentinske superstjernen. (NTB)

  Lionel Messi
  Foto: FRANCK FIFE / AFP
 • Trussel mot Messi og skudd mot svigerfamiliens butikk

  14 skudd skal ha blitt avfyrt ved inngangen til matbutikken Unico i Lionel Messis hjemby Rosario tidlig torsdag. Det melder flere utenlandske medier, blant annet ESPN.

  Butikken skal være eid av foreldrene til Antonela Roccuzzo, som er Messis kone. Men angrepet på svigerforeldrenes butikk så ut til å være rettet mot PSG-spissen som nylig vant Fifas pris for beste mannlige spiller i 2022.

  «Lionel Messi, vi venter på deg. Javkin er en langer. Han kommer ikke til å passe på deg», var budskapet fra de som raserte familiebutikken i Argentina.

  Meldingen refererer til Pablo Javkin som er ordfører i byen. Etter hendelsen har han uttalt at byen har behov for mer politi da kriminaliteten øker.

  Myndighetene i Santa Fe provinsen, hvor Rosario er største by, har beskrevet episoden som «terrorisme fra en mafiagruppe» som vil skremme lokalbefolkningen.

  Ingen personer skal ha kommet til skade i skyteepisoden. Skuddene skal ha kommet fra to individer på en motorsykkel. Bildet under viser skader fra to av skuddene.

  Hverken Messi eller hans kone har kommentert hendelsen.

  Det er ikke første gang Messis familie har blitt truet i Rosario. I 2011 ble hjemmet til broren, Matias Messi, beskutt uten at noen kom til skade.

  skudd mot Unico i Rosario. melding til Messi.
  Foto: Sebastian Lopez Brach / AP
 • Messi beklager oppførselen mot Nederland: – Ikke glad for det som skjedde

  Lionel Messi overrasket mange med oppførselen sin mot Nederland under fotball-VM i desember. Nå beklager den nybakte verdensmesteren.

  – Det var selvfølgelig ikke hyggelig gjort. Jeg er ikke glad for det som skjedde. Du er så oppspilt og anspent i slike situasjoner. Alt skjer så fort. Du har ikke tid til å tenke, du bare reagerer, sier Messi til den argentinske radiostasjonen Urbana Play, ifølge Buenos Aires Herald.

  Kvartfinalen i VM mellom Nederland og Argentina var en av mesterskapets mest dramatiske kamper. Totalt ble det delt ut 16 gule kort, og Argentina klarte til slutt å vinne over Nederland på straffespark.

  Etter kampen ble det store bruduljer, hvor Messi kranglet med både nederlandske spillere og trenere.

  Under et TV-intervju i katakombene på Lusail Stadium, skjelte Messi ut den forbipasserende Wout Weghorst og sa til ham:

  – Hva ser du på, din idiot?

  I intervjuet med radioprogrammet «Perros de la calle» sier Messi at han angrer på oppførselen sin mot landslagssjef Louis van Gaal og Weghorst.

  – Det var ikke planlagt, det bare skjedde. Jeg liker ikke å vise det fram, men slike ting skjer, sier Messi.

  (©NTB)

  messimot nederland
  Foto: PAUL CHILDS / Reuters

Siste nytt

 • Tap for Mukubu og Thoresen i bryte-VM

  Morten Thoresen gikk mot kinesiske Husiyuetu Husiyuetu i 67-kilosklassen og tapte 0-5 i sin første kamp i VM i bryting.

  Også Exauce Mukubu ble slått ut lørdag. Han startet dagen med to overbevisende seiere, men i åttedelsfinalen ble det tap for Jalgasbay Berdimuratov fra Usbekistan. Mukubu tok de to første poengene, men tapte til slutt på at usbekeren fikk det siste poenget.

  Nå må både Mukubu og Thoresen vente og håpe at motstanderne tar seg til finale for å få rekvalifisering søndag.

  Morten Thoresen
  Foto: Javad Parsa / NTB
 • Carlsen vant Speed Chess Championship

  Magnus Carlsen vant fredag lynsjakkturneringen Speed Chess Championship. I finalen slo nordmannen Hikaru Nakamura.

  I online-turneringen har Carlsen har utklasset alle sine motstandere.

  (NTB)

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Xavi forlenger med Barcelona

  Xavi (43) bekreftet fredag at han kommer til å forlenge kontrakten som trener for Barcelona med ytterligere ett år.

  Den nye kontrakten strekker seg fram til 2025. Et par timer senere kom også bekreftelsen fra klubben.

  Den tidligere midtbanespilleren tok over trenerjobben i 2021, og han ledet klubben til et nytt seriemesterskap sist sesong.

  – Vi vant to titler sist sesong og er en klubb i utvikling, sier treneren som overtok jobben på en treårskontrakt etter nederlenderen Ronald Koeman. Den kontrakten han hadde løp til 2024.

  Barcelona er plassert som nummer to i årets La Liga, to poeng bak Real Madrid. (NTB)

  6llf_df4WrY
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Se høydepunktene fra Norge - Østerrike 01:08
Neste