Hopp til innhold

Linn Svahn gjør comeback

Den svenske langrennsstjernen Linn Svahn gjør skadecomeback på hjemmebane i Idre til helgen. Hun har vært plaget med skulderen i en lang periode.

Svahn har gjennomgått et par skulderoperasjoner og har vært ute av verdenscupen de siste sesongene. Til helgen er det klart for comeback.

Hun er ifølge svenske Aftonbladet påmeldt til sprint og distanserenn i konkurranser i Idre.

Svahn, som var en av verdens raskeste på sprint, skadet skulderen sin under verdenscuprennet i Ulricehamn for snart to år siden. To ganger har hun vært under kniven for å få bukt med problemene.

Hun slo igjennom i 2019/20-sesongen da hun vant sprintcupen totalt.

Det er lagvenninne Emma Ribom som har vært best på de to verdenscupsprintene som er blitt arrangert denne sesongen. (NTB)

Ski Tour 2020
Foto: Terje Pedersen / NTB

Siste nytt

 • Sørloth og Real Sociedad tok poeng på Bernabeu

  Det ble verken mål eller vinner i den spanske toppkampen mellom Real Madrid og Real Sociedad, og dermed er Barcelonas luke på tabelltopp nå fem poeng. Real Sociedad må først og fremst takke keeper Alex Remiro for poenget. Han leverte flere gode redninger, tre av dem på avslutninger fra Vinicius Junior, skriver NTB.

  Sørloth
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Evensen vant sprinten i U23-VM

  Ansgar Evensen vant sprintrennet i U23-VM i langrenn etter å ha stukket fra finalefeltet tidlig og holdt unna i ensom majestet. Evensen vant foran svenskene George Ersson og Emil Danielsson, skriver NTB. Jonas Vika ble nummer fire. – Det er veldig kult. Dette har vært et av mine mål denne sesongen, sa Evensen i et intervju med FIS.

  Ansgar Evensen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Danmark sikret historisk VM-gull

  Det ble heseblesende håndball i VM-finalen mellom Danmark og Frankrike, som kun var to mål bak danskene med tre minutter igjen. Men så fjernet de røde all tvil med tre scoringer – og vant 34-29. Danskenes Rasmus Lauge scoret hele ti mål i finalen. Dermed er Danmark første nasjon til å vinne VM-tittelen tre ganger på rad.

  Danmark
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste