NRK Meny
Normal

Rasende Vonn ødela skien med hammer

Alpinstjernen Lindsey Vonn la fredag kveld ut en video av at hun hamrer i stykker skien sin i sinne. Nå beklager hun.

Vonn

SINT: Lindsey Vonn etter hun mistet skien på fredag.

Foto: Alessandro Trovati / Ap

Vonn mistet skien i fredagens utforrenn, og etterpå var hun rasende over at løpet ble ødelagt.

Ifølge FOX bannet og svertet hun i målområdet.

Og sinnet hadde tydeligvis ikke lagt seg senere på kvelden. Da la hun ut en video på sosiale medier som ifølge AP viste at hun ødela skien sin med en hammer (!).

Fjernet videoen

Utstyrsleverandøren Head reagerte med misnøye.

– Vi må vurdere om vi skal sanksjonere. Det var kanskje mye følelser, men det som skjedde i går er ikke greit, sier Christian Grebner i Head til ORF, ifølge Skiweltcup.

Beklager

Superstjernen fjernet videoen nesten med én gang, men skaden var allerede skjedd - både bokstavelig og billedlig - og utstyrsleverandøren var neppe fornøyd.

Nå kryper Vonn grundig til korset.

– Dette var en enorm feil som skjedde på grunn av det frustrerende rennet jeg hadde i dag. Det var på ingen måte rettet mot prestasjonen til Head-teamet. Skiene og bindingene deres har vært avgjørende for min suksess, skriver Vonn i en pressemelding.

– Jeg kan ikke beklage nok overfor Head og teamet.

Slipper straff

Og etter beklagelsen sier nå sjefen i Head at hun slipper unna uten straff.

– Sånt skjer i andre idretter også, for eksempel i tennis eller golf. Jeg kjenner Lindsey godt, og hun har sagt unnskyld. Hun sa det var dumt, og skal aldri gjøre det igjen, sier Johan Eliasch til Skiweltcup.

Her er episoden som fikk Vonn til å miste besinnelsen:

Lindsey Vonn gikk overende i fredagens utforrenn.

VIDEO: Lindsey Vonn mister skien.

Ble nummer to

Vonn greide ikke slå tilbake med seier lørdag. Som regel vinner hun når hun kommer til mål, men denne gangen ble det andreplass, 14 hundredeler bak vinneren Nadia Fanchini. Det ble likevel en jubeldag, for andreplassen ga henne seieren i utforcupen. Dermed tok hun sitt 20. trofé og passerte Ingemar Stenmark.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Bråten ble tredjemann i USA

  Øystein Bråten hevet seg fra kvalifiseringen og slo til med tredjeplass i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge.

  Øystein Bråten
  Foto: Norfreeski
 • Tredjeplass på Røisland

  20-åringen fra Høvik kom seg inn på pallen i Dew Tour i kveld. Han endte fem poeng bak Max Parrot fra Canada som vant slopestyle-konkurransen. Ståle Sandbech kom på niendeplass og Emil Ulsletten endte på 12.- plass.

  Røisland
  Foto: Matthew Stockman / AFP
 • Legkov legger ikke opp

  Aleksander Legkov sin trener, Markus Cramer er irriitert på Aftonbladet sin artikkel om at Legkov legger opp. – Legkov venter på beslutningen fra CAS og vil da bestemme seg for sin sportslige fremtid, sier han til NRK.

  Markus Cramer, russisk langrennstrener
  Foto: Arild Samsvik / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal