Lindberg til Vegas Golden Knights

New York Rangers har mistet svenske Oscar Lindberg til det nye laget Vegas Golden Knights i NHL. Det ble avgjort natt til torsdag i Las Vegas da det var duket for en såkalt «expansion draft», skriver NTB.

Lindberg
Foto: BRUCE BENNETT / Afp

Siste nytt

 • Avis: Mesterliga-finalen flyttes

  Mesterliga-finalen blir flyttet fra Istanbul til Porto. Det melder blant annet The Times.

  Grunnen til at den flyttes, er at vertsnasjonen Tyrkia har havnet på rødlisten til Storbritannia. Det rammer naturlig nok både Chelsea og Manchester City, som er årets finalister.

  Finalen skal spilles 29. mai, og hvert av lagene får mellom 4500 og 6000 supportere på stadion.

  Wembley skal også ha blitt vurdert som finalearena, men The Times skriver at forslaget ble avvist da britiske myndigheter ikke kunne garantere unntak for UEFA-medlemmer, rettighetshavere og sponsorer.

  Mesterligaen
  Foto: Franck Fife / AFP
 • Alexander Tettey klar for RBK

  Alexander Tettey (35) er tilbake til Rosenborg etter 12 sesonger i utlandet, i klubber som Rennes og Norwich. Midtbanespilleren har signert kontrakt ut 2021-sesongen. – Det er skrevet i stjernene at det hadde vært fint å avslutte karrieren i Rosenborg, sier han til RBK.no. Tettey spilte sin siste kamp for Norwich lørdag og reiser hjem til Trondheim i slutten av mai. Han vil være spilleklar for Rosenborg i starten av juni.

  ngfih7W0yKw
  Foto: ADAM HOLT / Reuters
 • Giro-favoritt i ute av rittet

  Caleb Ewan spurtet inn til en sikker seier i onsdagens 5. etappe av sykkelrittet Giro d'Italia. Dermed tok australieren sin 48. proffseier.

  Samtidig ble det dramatisk for spanjolen Mikel Landa, en av rittets sammenlagtfavoritter, som veltet i en rundkjøring sammen med amerikaneren Joe Dombrowski.

  Landa ble kjørt av gårde med sykebil etter hendelsen. Dermed er han ute av rittet.

  Landa.
  Foto: Luca Bettini / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal