Lillebror Mads lurte storebror Tore Reginiussen – rappet ett poeng på Lerkendal

LERKENDAL (NRK): Mads Reginiussen lurte seg fri i boksen og stanget inn 1-1-målet for Ranheim. Hvem var det som glapp markeringen? Jo da, storebror Tore Reginiussen.

Det ble en stor dag for lillebror Ranheim mot selveste Rosenborg på Lerkendal

STANGET INN UTLIGNINGEN: Mads Reginiussen fikk applaus fra hele Lerkendal, og en fortjent klapp på skulderen fra lagkompisene.

Laster innhold, vennligst vent..

– Det kan ikke beskrives, utbryter Mads Reginiussen i pressesonen etter kampen.

– Alle må prøve det. Det er en fantastisk følelse. En scoring jeg sannsynligvis aldri kommer til å glemme. Jeg fikk nesten for god tid der, legger kapteinen til, som er utrolig stolt av sitt lag.

Ett poeng mot Rosenborg på Lerkendal og ett poeng bak storebror. Trener Svein Maalen slet med å finne ord etter kampslutt.

– Jeg er veldig stolt av gutta. Nok en god prestasjon av oss. Ett poeng på Lerkendal må vi være fornøyd med, sier Ranheim-treneren.

Hva slags følelse gikk gjennom kroppen din da Reginiussen scoret?

– En følelse jeg har hatt før! Den skruen der har satt noen kampavgjørende scoringer før. Det som gleder meg mest, er at det er et innøvd trekk. Et pent mål.

Rosenborg-Kåre: – Totalt utilgivelig

Lillebror Ranheim yppet seg på Lerkendal, men i det første oppgjøret mot Rosenborg på øverste nivå, var det storebror som trengte hjelp for å ta poeng.

Ranheim, Rosenborg

LEGG: Rosenborg fikk hjelp av et Ranheim-bein.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Yann-Erik De Lanlays fikk maks uttelling på sitt skuddforsøk fra 20 meter. Skuddet gikk i leggen på en Ranheim-forsvarer og ballen gikk i en perfekt bue over en utspilt Even Barli i Ranheim-buret.

Rosenborg startet best mot laget som holder til åtte kilometer unna, men utover i omgangen kom Ranheim mer med i spillet og det utviklet seg til å bli en jevnspilt kamp.

77 minutter var spilt på Lerkendal da det var duket for brødreduell. Mads Reginiussen lurte hele Rosenborg-forsvaret med et løp ingen fanget opp. Dermed ble det en stor dag for Lille Ranheim på Lerkendal.

– Vi slukner. Problemet er at vi blir feige i dag. Vi flytter laget lagt ned på banen. På den måten slipper vi dem inn i kampen, det må vi få bort. Det er totalt utilgivelig. Jeg blir forbannet, sier en tydelig oppgitt Kåre Ingebrigtsen til NRK etter kampen.

Trenerlegenden Bjørn Hansen ble hyllet før kampen

«En stor trener – et større menneske» prydet et av flere Kjernen-tifoer foran kampen mot bydelslaget Ranheim. Før oppgjøret var det også ett minutts stillhet for den norske trenerlegenden Bjørn Hansen, som tilbrakte flere av sine fotballår i Rosenborg.

Visste du?

 • Sist Rosenborg og Ranheim møttes i en offisiell kamp i ligasammenheng, var tilbake i mai 1952. Da vant Ranheim 4-0. Den gangen het det Landsdelsserien, og det var nivå to i norsk fotball på den tiden. Ranheim vant for øvrig avdelingen og rykket opp, mens Rosenborg ble sist, og rykket ned.
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Første verdenscupseier

  Vetle Sjåstad Christiansen tok sin første verdenscupseier i karrieren, under sprinten fra amerikanske Soldier Hollow. 26-åringen kjempet en innbitt kamp med Simon Desthieux, men tok franskmannen med 1,3 sekunder. Johannes Thingnes Bø fikk fire bom på den stående skytingen, men kjempet seg inn til en femteplass.

  Sjåstad Christiansen.
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Opptur for Norge i lagkonkurransen

  Polen vant lagkonkurransen i tyske Willingen foran Tyskland og Slovenia. Etter å ha ligget på en sjetteplass etter den første omgangen, klatret de norske hopperne to plasser. Mye takket være unggutten Thomas Aasen Markeng, som leverte to solide hopp.

  NORDIC-SKIING/
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • 3. div-spiller til slovensk mester

  Mirza Mujcic (24) fra den norske 3. divisjon-klubben Lysekloster har meldt overgang til den slovenske dobbeltvinneren Olimpija Ljubljana. – Jeg kan ikke tenke meg at noe sånt har skjedd før, sier breddefotballekspert Jørgen Tjærnås til Aftenposten.

  NM fotball 3. runde, Brattvåg - Rosenborg.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal