Liker at andre uttaler seg

Petter Northug jr. har ingen problemer med at andre uttaler seg på hans vegne, til tross for at det kan føre til bråk.

Petter Northug med kula

Petter Northug jubler her for sammenlagtseieren i verdenscupen.

Foto: Anders Wiklund / Scanpix

Det ble mye styr rundt Petter Northug jr. etter at hans far og manager, John Northug, fortalte Adresseavisen at sønnen vurderte å legge opp etter VM neste år.

Petter Northug jr. tilbakeviste like etterpå at han gikk med slike planer, men han liker allikevel at andre uttaler seg på hans vegne.

- Når jeg skal trene og gjøre forberedelser foran en VM-sesong, så synes jeg det er greit at jeg har fokus på å trene og slappe av. Så får helle andre snakke. Det folk skal ha tak i nå handler ikke så mye om idrett.

- Så selv om det blir bråk vil du heller at andre skal svare?

- Ja, jeg tar litt heller bråk.

- Har et bra team

Det er få idrettsutøvere i Norge som har større press på seg enn Petter Northug jr., men han er sikker på at han har de riktige folkene rundt seg.

- Jeg føler at jeg har et bra team rundt meg og vil ikke gjøre forandringer, sier han.

Og han skryter også av manageren sin.

- Han gjør en fantastisk jobb for meg. Hadde det ikke vært for han hadde jeg aldri stått med OL- og VM-medaljer i dag, sier Petter om sin far John.

Siste nytt

 • NM-gull til Monsen

  19 år gamle Marte Monsen fra Aron Skiklubb vant NM-gull i storslalåm på Hemsedal lørdag. Hun vant foran Thea Louise Stjernesund og Kaja Nordbye.

 • Norge langt bak i Planica

  Robin Pedersen, Robert Johansson, Marius Lindvik og Johann André Forfang fikk det tøft i lagkonkurransen i Planica lørdag. De norske gutta ble nummer seks, og var hele 125 poeng bak Polen som vant. Tyskland ble nummer to, mens Slovenia ble nummer tre.

  Verdenscup skiflyging i Planica.
  Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix
 • God start for Storhamar

  Storhamar valset over Stavanger Oilers, og vant den første NM-semifinalen 5–2. Hamar-laget vant både serie og NM-sluttspillet forrige sesong. Neste kamp mellom de to lagene spilles søndag i Stavanger.

  Storhamar
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal