NRK Meny
Normal

Lett for Murray

Britenes håp om den første tittelen på 73 år lever videre.

Andy Murray
Foto: STEFAN WERMUTH / REUTERS

Andy Murray - Ernest Gulbis 6-2, 7-5, 6-3

Andy Murray hadde veldig få problemer med å sende latvieren Ernests Gulbis ut av Wimbledon.

Murray jakter Storbritannias første seier på 73 år og imponerte i den andre runden. Gulbis er ranket som 74 i verden og nådde kvartfinalen av French Open i fjor, men mot skotten Murray var han helt sjanseløs.

- Han hadde muligheten til å bryte serven min i starten, men etter det slappet jeg av og servet veldig bra resten av kampen, sier Murray.

- Jeg ga ham ingen muligheter og følte meg veldig komfortabel, fortsetter Murray.

I det første settet brøt Murray serven to ganger og tok 16 poeng på rad i egen serve og derfra så skotten seg aldri tilbake.

Murray hadde kun fem upressede feil og avgjorde kampen på under 90 minutter.

Siste nytt

 • Poengdeling på Aspmyra

  Oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Odd i kveldens eliteserie i fotball endte 1-1. Kristian Fardal Opseth sendte hjemmelaget i føringen 22 minutter ut i første omgang, men fire minutter senere utlignet Espen Ruud på et frispark fra 18 meter. Odd hopper med det til en tiende plass på tabellen med sine 23 poeng. Bodø/Glimt er tre poeng bak på 12. plass.

  Kristian Fardal Opseth, Espen Ruud og Sondre Rossbach
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Gustav Valsvik vant «norsk» duell

  Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbreds Hertha Berlin vant 2-1 borte mot Gustav Valsviks Eintracht Braunschweig i den tyske cupen.

  Valsvik spilte hele oppgjøret for hjemmelaget, mens både Jarstein og Skjelbred ble sittende på Hertha-benken hele kampen.

  Gustav Valsvik
  Foto: JULIAN STRATENSCHULTE / AFP
 • Et mål for landet og mot verneplikt

  Tottenhams Son Heung-min scoret kampens eneste mål mot Kirgistan på volley da Sør-Korea spilte seg fram til åttedelsfinale i Asia-lekene.

  Det betyr at Son fortsatt har kurs for gullet han trenger for å unngå å måtte avtjene den obligatoriske verneplikten i hjemlandet. Leder han Sør-Korea til seier i Asia-lekene unntas han fra regelen.

  son
  Foto: Timur Matahari / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal