Lett for Murray

Britenes håp om den første tittelen på 73 år lever videre.

Andy Murray
Foto: STEFAN WERMUTH / REUTERS

Andy Murray - Ernest Gulbis 6-2, 7-5, 6-3

Andy Murray hadde veldig få problemer med å sende latvieren Ernests Gulbis ut av Wimbledon.

Murray jakter Storbritannias første seier på 73 år og imponerte i den andre runden. Gulbis er ranket som 74 i verden og nådde kvartfinalen av French Open i fjor, men mot skotten Murray var han helt sjanseløs.

- Han hadde muligheten til å bryte serven min i starten, men etter det slappet jeg av og servet veldig bra resten av kampen, sier Murray.

- Jeg ga ham ingen muligheter og følte meg veldig komfortabel, fortsetter Murray.

I det første settet brøt Murray serven to ganger og tok 16 poeng på rad i egen serve og derfra så skotten seg aldri tilbake.

Murray hadde kun fem upressede feil og avgjorde kampen på under 90 minutter.

Siste nytt

 • God start for Storhamar

  Storhamar valset over Stavanger Oilers, og vant den første NM-semifinalen 5–2. Hamar-laget vant både serie og NM-sluttspillet forrige sesong. Neste kamp mellom de to lagene spilles søndag i Stavanger.

  Storhamar
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Norge tapte mot Finland

  Det norske U21 landslaget i fotball er i Spania for å spille privatlandskamper mot Finland. I møte med Finland fikk de nordmennene det tøft. Til tross for tre mål, tapte laget 8–3. Mandag venter Russland på stadion Dama de Noche i Málaga.

  U21 fotball
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Klæbo vant prologen

  Johannes Høsflot Klæbo vant prologen i Quebec. Aleksandr Bolsjunov, som er hans nærmeste utfordrer i verdenscupen sammenlagt, ble nummer tre. Åtte nordmenn gikk til kvartfinalen. Det gjorde ikke Hans Christer Holund.

  Verdenscup langrenn sprint klassisk menn
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal