Lett for Kuznetsova

Svetlana Kuznetsova hadde små problemer med å slå verdens-ener Dinara Safina i finalen i det åpne franske tennismesterskapet.

Svetlana Kuznetsova
Foto: Michel Euler / AP

Seierssifrene ble 6-4, 6-2 i kampen, som var over i løpet av en time.

De holdt følge til 4-4 i første sett. Da brøt Kuznetsova, og etterpå servet hun til seier.

Det ble ikke stort mer spennende i andre sett. Kuznetsova, som er rangert som nummer sju, brøt til 4-2, og da var det på det nærmeste avgjort.

Hun servet til 5-2, og avgjorde finalen med å bryte nok en gang i siste game.

- Det er så mange år siden jeg vant en Grand Slam-tittel at jeg aldri trodde jeg skulle få gjøre det igjen. Da jeg entret banen, følte jeg at alt kom til å gå bra, sa Kuznetsova etter seier i strake sett.

- Hun er egentlig bedre enn meg for tiden. Hun er verdensener,
men hun klarte ikke å senke skuldrene i dag, sa Kuznetsova om sin konkurrent.

Sportsnyheter

Målvakt i sjokk da glassplate falt på banen: – Jeg greide ikke å reagere

Bare flaks hindret personskade da en glassplate falt ned på banen like før håndballkampen mellom Sverige og Ungarn.

Stöckl tok ansvar etter norsk kaosåpning: – Det ble for mye for meg

Daniel-André Tande ble sendt i ambulanse etter et stygt fall. Det preget landslagssjefen såpass at han gjorde en tabbe som kostet Johann André Forfang finaleomgangen.

Siste nytt

 • Ødegaard benket da Real tapte

  Martin Ødegaard har startet de to siste kampene for Real Madrid. Lørdag måtte han finne seg i å starte på benken, da Los Blancos tok imot Alavés.

  Real har ikke hatt noen drømmestart på sesongen, men kunne tette igjen luka opp til Real Sociedad og Atlético Madrid med seier lørdag.

  Slik gikk det derimot ikke. Et tidlig Alavés i hver sin omgang sørget for at hjemmelaget lå under 2–0 da Ødegaard entret banen etter 70 minutter.

  Nordmannen slo corneren som til Casemiro til slutt fikk satt i mål, men det holdt ikke. Dermed røk Real Madrid på sitt tredje tap denne sesongen, og er plassert på fjerdeplass. De har seks poeng opp til de to i tet.

  8nSAvFKcDG0
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Magnus Carlsen til finale

  Magnus Carlsen spilte 2-2 i den siste semifinaleduellen mot russiske Jan Nepomnjasjtsjij. Dermed er nordmannen klar for finale i Champion Chess Tour. Carlsen ledet foran lørdagens møte. I finalen møter han amerikanske Wesley So.

  Magnus Carlsen
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Leeds med kruttsterk borteseier

  Nyopprykkede Leeds tok en sterk borteseier med 1-0 over Everton lørdag. Brasilianeren Raphinha avgjorde med et langskudd etter en sjansefest av de sjeldne. Leeds er etter lørdagens seier oppe på 11.-plass.

  Leeds United's Raphinha
  Foto: Jon Super / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal