Lett for Kuznetsova

Svetlana Kuznetsova hadde små problemer med å slå verdens-ener Dinara Safina i finalen i det åpne franske tennismesterskapet.

Svetlana Kuznetsova
Foto: Michel Euler / AP

Seierssifrene ble 6-4, 6-2 i kampen, som var over i løpet av en time.

De holdt følge til 4-4 i første sett. Da brøt Kuznetsova, og etterpå servet hun til seier.

Det ble ikke stort mer spennende i andre sett. Kuznetsova, som er rangert som nummer sju, brøt til 4-2, og da var det på det nærmeste avgjort.

Hun servet til 5-2, og avgjorde finalen med å bryte nok en gang i siste game.

- Det er så mange år siden jeg vant en Grand Slam-tittel at jeg aldri trodde jeg skulle få gjøre det igjen. Da jeg entret banen, følte jeg at alt kom til å gå bra, sa Kuznetsova etter seier i strake sett.

- Hun er egentlig bedre enn meg for tiden. Hun er verdensener,
men hun klarte ikke å senke skuldrene i dag, sa Kuznetsova om sin konkurrent.

Siste nytt

 • Storseier til Manchester United

  Ole Gunnar Solskjærs mannskap ble altfor sterke for «norskeklubben» AZ Alkmaar på Old Trafford. Kampen endte 4-0. Ashley Young og Juan Mata (straffe) scoret ett mål hver, mens Mason Greenwood gjorde to. Alle målene kom i løpet av en 20 minutters periode i andre omgang. Begge lagene var videre til 16-delsfinaler i Europaligaen før kveldens oppgjør, men Fredrik Midtsjø må stå over neste kamp for AZ Alkmaar etter sitt tredje gule kort i gruppespillet.

  Europa League - Group L - Manchester United v AZ Alkmaar
  Foto: Jon Super / Reuters
 • Uavgjort for RBK i Nederland

  Pål André Hellands scoring etter 22 minutter borte mot PSV Eindhoven sørget for at Rosenborg ikke går poengløse ut av høstens Europaliga. Det ene poenget hindrer likevel ikke at trønderne ender sist i gruppe D. PSV Eindhovens utlikningsmål i andre omgang ble scoret av Mohammed Ihattaren. Heller ikke Eindhoven går videre fra gruppespillet. Rosenborg har ikke vunnet en gruppespillkamp i Europa siden 28.9.2017.

  I gruppe B slo Malmø FC København med 1-0. Dermed går begge lag videre fra gruppespillet.

  Netherlands Soccer Europa League
  Foto: Peter Dejong / AP
 • VIF forlenger med Deila

  Ronny Deila signerte i ettermiddag en ny kontrakt med Vålerenga, som gjør ham til trener de neste tre sesongene. Det skriver VG. Klubben mener at 44-åringen er rett mann til å ta Vålerenga videre, til tross for tidenes dårligste høstsesong.

  Ronny Deila og Vålerenga er inne i en dårlig periode
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal