NRK Meny

Leidulf Gravråk uttaler seg

Leidulf Gravråk, president i Norges profesjonelle bokseforbund. sa i sitt innlegg i høringen om proffboksing følgende:

– Det har blitt sagt at det ikke har vært utvikling i proffboksing og hvordan sikkerhet utøves. Det er vi sterkt uenig i. For det har blitt stadig strengere krav til utførelsen. Det er ikke like mange kamper som stoppes ved knockout lenger. Her er det en stor misforståelse.

– NIF har kommet med kritiske bemerkninger. Vi finner det urimelig å komme med udokumenterte påstander om korrupsjon og kampfiksing. Der forlanger vi dokumentasjon.

Leidulf Gravråk fra Norges Profesjonelle Bokseforbund mener vurderingene i stortingshøringen baserer seg på en misforståelse.

Siste nytt

 • Norge holdt liv i håpet

  Norges U19-gutter snudde til 3-2 med to sene mål av Erik Botheim og Christian Borchgrevink mot Finland. Jens Hauge sendte først Norge i ledelsen.

  Dermed er Norge på tredjeplass i EM-gruppen, bak Portugal på målforskjell etter at de tapte 2-3 mot gruppeleder Italia, som Norge møter søndag.

 • Sarpsborg på cruise-kontroll

  Sarpsborg tok seg enkelt videre til andre kvalifiseringsrunde i Europaligaen etter 2-0(1-0) over IBV Vestmannaeyjar (Island). Sammenlagt ble det 6-0.

  Mikkel Agger scoret begge målene foran 3552 tilskuere.

  Europa League, Sarpsborg 08 - IBV ( Island).
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Nibali sendt til sykehus

  Tidligere Tour de France-vinner Vincenzo Nibali ble torsdag sendt til sykehus med mulig brudd i en ryggvirvel etter et sammenstøt med en politimotorsykkel. Uhellet skjedde mot slutten av torsdagens kongsetappe til Alpe d'Huez.

  Nibali
  Foto: Marco Bertorello / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical Finale og Menn BMX Halfpipe Finale