NRK Meny

Leidulf Gravråk uttaler seg

Leidulf Gravråk, president i Norges profesjonelle bokseforbund. sa i sitt innlegg i høringen om proffboksing følgende:

– Det har blitt sagt at det ikke har vært utvikling i proffboksing og hvordan sikkerhet utøves. Det er vi sterkt uenig i. For det har blitt stadig strengere krav til utførelsen. Det er ikke like mange kamper som stoppes ved knockout lenger. Her er det en stor misforståelse.

– NIF har kommet med kritiske bemerkninger. Vi finner det urimelig å komme med udokumenterte påstander om korrupsjon og kampfiksing. Der forlanger vi dokumentasjon.

Leidulf Gravråk fra Norges Profesjonelle Bokseforbund mener vurderingene i stortingshøringen baserer seg på en misforståelse.

Siste nytt

 • Beskyldes for seksuell trakassering

  Carlo Tavecchio, som mandag gikk av som fotballpresident i Italia, blir beskyldt for seksuell trakassering av en tidligere ansatt. En kvinne forteller om en hendelse som skal ha funnet sted på Tavecchios kontor i et intervju med avisen Corriere della Sera.

  Italian Football Federation (FIGC) President Tavecchio looks on during a news conference in Rome
  Foto: Max Rossi / Reuters
 • Minde klar for Wolfsburg

  Den norske fotballprofilen Kristine Minde blir lagvenninne med Caroline Graham Hansen i tyske Wolfsburg fra neste sesong. Tirsdag bekreftet den tyske storklubben signeringen. Minde opplyste selv i forrige uke at hun forlater svenske Linköping.

  Kampen Norge - Belgia under EM fotball kvinner.
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Tre FIFA-toppar utestengde

  FIFAs etiske komité utestengjer Richard Lai frå Guam, Julio Rocha frå Nicaragua og Rafael Esquivel frå Venezuela for livstid. Dei tre FIFA-toppane har sagt seg skuldig i korrupsjon under rettssaka som pågår i New York.

  Julio Rocha og Sepp Blatter
  Foto: Esteban Felix / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn