Hopp til innhold

Legia vant toppkamp

Legia Warszawa overtok ledelsen i polsk liga etter en sterk 3-0-seier borte over tidligere leder Wisla Krakow. Henning Bergs klubb scoret alle målene i andre omgang, og leder med ett poeng foran Wisla etter ni serierunder.

Henning Berg

Siste nytt

 • Norges friidrettsprofiler unngår flytrøbbel før USA-VM

  Pilotstreiken i SAS rammer ikke reiseplanene til den norske VM-troppen i friidrett. Utøverne slutter seg snart til en precamp i California.

  Mandag ble det klart at samtlige SAS-piloter går ut i streik. Det rammer svært mange reisende i Skandinavia, og idretten er heller ikke uberørt.

  Tromsø må finne alternative ruter for å komme seg sørover for spill i Eliteserien senere i uken. Den norske VM-leiren i friidrett går derimot fri for streiketrøbbel.

  – Jeg har fått opplyst at vi har alle på flighter som ikke er berørt av steik, sier medieansvarlig Morten Olsen i Norges Friidrettsforbund til NTB.

  Utøverne er booket på ulike avganger. Forbundet legger opp til å samle troppen i lavlandet i Berkeley i California en uke før VM. Mesterskapet holdes i Eugene i Oregon og starter 15. juli. (NTB)

  Warholm og Henriksen ankommer Norge etter OL i Tokyo
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Mulighet for ståplasser i Premier League

  – Vi er klare til å tillate ståseksjoner igjen, men det vil kun skje der klubber oppfyller strenge sikkerhetskrav, sier Storbritannias kulturminister Nadine Dorries.

  Kommende sesong får alle fotballklubber i Englands to øverste divisjoner på herresiden muligheten til å ha ståseksjoner på tribunene.

  Britiske myndigheter gir grønt lys etter at det tidligere i år ble gjennomført et prøveprosjekt. Testingen ble ansett som vellykket.

  Nå kan alle klubbene i Premier League og mesterskapsserien (nivå to) søke om å få ta i bruk såkalte trygge ståplasser.

  Wembley vil kunne tilby et begrenset område for ståplasser for klubbfans senere i sesongen. Semifinalene og finalen i FA-cupen samt ligacupfinalen holdes alltid på nasjonalarenaen i London.

  Engelsk fotball innførte et sittepåbud i de to øverste divisjonene foran 1994/95-sesongen. Det kom på plass i kjølvannet av Hillsborough-tragedien i 1989. Da førte trengsel på arenaen til at 97 mennesker mistet livet.

  Wembley Stadium, which is one of the stadiums which is being used for UEFA Women's EURO 2022, hosted in England, Britain
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • Kessie og Christensen klare for Barcelona – fikk enorm utkjøpsklausul

  Midtbanespiller Franck Kessie og midtstopper Andreas Christensen slutter seg til Barcelona. De har skrevet under hver sin avtale fram til 2026.

  I kontraktene har Barcelona sikret seg en heftig utkjøpsklausul på 500 millioner euro. Det tilsvarer 5,1 milliarder kroner. Målet med en slik sum er å redusere risikoen for at spillerne blir kjøpt fri av en annen klubb.

  Kessie forlot nylig Milan og Serie A da kontrakten hans gikk ut. Ivorianeren har lenge vært koblet til Barcelona, og mandag ble han offisielt klar. Noen timer senere kom også nyheten om Christensen-signeringen.

  Kessie signerte proffkontrakt med Atalanta i Serie A i 2015 før han tok steget til Milan i 2017 på en leiekontrakt. Han ble permanent Milan-spiller i 2019 og noterte 223 kamper for klubben. Han vant i vår Serie A med Milano-klubben.

  Christensen kommer også til Barcelona på fri overgang. Dansken forlater Chelsea etter å ha vært under kontrakt med London-laget siden 2014. (NTB)

  Barcelona
  Foto: JOSEP LAGO / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste