Hopp til innhold

Layouni herjet og scoret to da Vålerenga knuste Sandefjord

Amor Layouni herjet med Sandefjord-kaptein Mats Haakenstad og scoret to ganger da Vålerenga skapte mer trøbbel for gjestene med 4-0-seier i Eliteserien.

Layouni scoret de to første målene før pause, mens Tobias Christensen og Jacob Dicko Eng økte hver sin gang det siste kvarteret.

Oslo-laget slo dermed raskt tilbake etter å ha fått sitt første tap på ni kamper i Kristiansund sist. Laget forbedret sin sterke hjemmestatistikk med den sjette strake seieren og den åttende totalt (mot en uavgjort og to tap). Vålerenga henger med i medaljekampen, mens Sandefjord forblir på kvalifiseringsplass.

Sandefjord kjemper for sitt eliteserieliv og innledet kampen best, men det var Vålerenga som kom til store sjanser og etter hvert mål.

(NTB)

Eliteserien fotball 2021: Vålrenga - Sandefjord Fotball
Foto: Hanna Johre / NTB

Siste nytt

 • Gyda Westvold Hansen tok karrierens 13. verdenscupseier

  Gyda Westvold Hansen tok sin 13. verdenscupseier i kombinert fredag. Hun var i en klasse for seg. Ida Marie Hagen gikk et strålende langrenn og ble nummer tre.

  Westvold Hansen gikk ut 31 sekunder foran tyske Nathalie Armbruster i langrennet over 5 kilometer. Westvold Hansen hadde god kontroll på sin nærmeste konkurrent og var til slutt med 25,7 sekunder.

  Ida Marie Hagen gikk ut 1.43 minutter bak på 11.-plass, men leverte et solid langrenn og gikk seg opp til tredjeplassen, slått med 56,4 sekunder.

  Mari Leinan Lund var tilbake etter skade og leverte et solid hopprenn. Hun gikk ut minuttet bak lagvenninnen, men måtte se at Hagen var for rask og endte på femteplassen.

  Øvrige norske plasseringer: 13) Marte Leinan Lund 2.15,6, 18) Mille Marie Hagen 3.05,5.

  VM på ski 2021 i Oberstdorf
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Granerud tredje best i kvalifiseringen i Kulm

  Halvor Egner Granerud hadde det tredje beste svevet under kvalifiseringen til vedenscuprennet i skiflyging i østerrikske Kulm. Stefan Kraft var best.

  Østerrikske Kraft landet på 233 meter, og med gode stilkarakterer fikk han 207 poeng. Kraft har fortsatt verdensrekorden med 253,5 meter fra Vikersund i 2017.

  Granerud landet på 229,5 meter og fikk 203,2 poeng. Han endte 3,8 poeng bak. Tyske Andreas Wellinger nådde 230,5 meter og var 2,0 poeng bak på annenplassen.

  Slovenske Ziga Jelar landet på hele 247,5 meter i første treningsomgang. I kvalifiseringen ble det 222 meter og femteplass.

  Marius Lindvik med 202 meter og 164,5 poeng var nest best av de norske. Han endte som nummer 16.

  – Det kjennes ganske bra ut, og jeg føler jeg er veldig nære, sa Lindvik til NRK.

  Halvor Egner Granerud i Oberstdorf
  Foto: Terje Haugnes / NRK
 • Knusende seier til Mol og Sørum i verdensserien

  Anders Mol og Christian Sørum styrer mot direkte plass i semifinalen under verdensseriefinalen i sandvolleyball for 2022 i Doha, Qatar.

  Mol og Sørum vant den andre kampen over Renato og Vitor Felipe fra Brasil fredag.

  Mye takket være en blokksterk Anders Mol ble det en enkel 21-14-seier i det første settet. Norge tok kommandoen fra start og var aldri stresset av brasilianerne.

  Den sterke norske duoen åpnet bra også i det andre settet og var til slutt totalt overlegne med 21–13. Dermed vant de kampen svært enkelt over to sett.

  For det norske paret venter en ny kamp senere fredag. Da står nederlenderne Alexander Brouwer og Robert Meeuwsen på motsatt side av nettet.

  Siste kamp i gruppespillet venter lørdag formiddag.

  Turneringens to gruppevinnere går rett til semifinale, mens andre- og tredjeplassene gir kvartfinalespill.

  Turneringen i Doha er verdensseriefinalen for sesongen 2022, men er også den første store turneringen for Anders Mol og Christian Sørum i 2023.

  EM Sandvolley München 2022
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste