NRK Meny
Normal

Sandal feiret jubileum med hjemmeseier på Høddvoll

Akeem Latifu scoret to mål og ble dagens mann på Høddvoll. Det passet godt inn i jubileumsfeiringen til Erik Sandal, som spilte sin kamp nummer 300 for Hødd i kveld.

Erik Sandal

Erik Sandal spilte i dag kamp nummer 300 for Hødd. Det feiret jubilanten med seier på hjemmebane.

Foto: Hans Olav Rise / NRK

På grunn av utsatte kamper har Hødd kun spilt én seriekamp hittil i sesongen, som endte med tap mot Fredrikstad. Seier på kveldens første hjemmekamp smakte spesielt godt for en mann i den blå Hødd-trøya.

For Erik Sandal spilte i dag sin kamp nummer 300 for Hødd. Da smakte det godt med 2–1 seier over HamKam.

– Dette var deilig! Jeg takker Akeem for denne, sier Sandal smilende etter kampen.

Hødd hadde styringen i første omgang

Hødd styrte hele første omgang og fikk et mål tidlig i andre omgang. Det inspirerte Hødd-spillerne til å gi det lille ekstra.

Latifu la på til 2–0 før HamKam meldte seg på og reduserte. Hødd klarte å holde buret rent de siste minuttene og når dommeren blåste stod det 2–1 på tavla i Hødds favør.

Jubilanten er fornøyd

Med 300 Hødd-kamper i beina så kan Sandal skryte av et jubileum som få andre Hødd-spillere har på merittlista.

– Det har vært mange oppturer, men jeg har også vært med på noen nedturer. Men etter ni sesonger i Hødd trives jeg fortsatt veldig godt, sier Sandal.

Har lært å ta vare på kroppen

Erik Sandal har i løpet av karrieren vært skadeforfulgt både på og av fotballbanen. Nå har han holdt seg skadefri de siste tre åra, og mener dette er nødvendig når en blir eldre som fotballspiller.

– Jeg var veldig utsatt ei periode, men når en blir eldre så lytter en mer når kroppen sier ifra. Det er deilig å være skadefri, sier Sandal.

Nå ser Hødd fremover mot neste kamp mot Stabæk og Sandal er optimistisk.

– Tar vi tre poeng mot Stabæk da har vi fått en god start. I et tett kampprogram som vi får nå fremover så er det viktig å restituere når en kan. Da kan vi gjenskape gode prestasjoner, sier Sandal.

Siste nytt

 • Byåsen får hviterussisk motstand

  Byåsens håndballkvinner møter HC Gomel fra Hviterussland i tredje runde av EHF-cupen. Det ble klart i en trekning i Wien i Østerrike tirsdag.

  Byåsen tok seg sist helg videre med seier over rumenske Dunarea Braila.

  Byåsen - H. C. Dunarea Braila
  Foto: Bent Lindsetmo / NRK
 • Unsworth tar over i Everton

  Den mangeårige Everton-forsvareren David Unsworth tar over som manager i klubben på midlertidig basis. Det ble klart dagen etter at Liverpool-klubben sparket Ronald Koeman.

  Portsmouth's Unsworth celebrates scoring a penalty during their Premier League match against Manchester United at Fratton Park
  Foto: Kieran Doherty / Reuters
 • UEFA åpner sak mot Danmark

  Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har formelt åpnet sak mot Danmark på grunn av den avlyste VM-kvalifiseringskampen mot Sverige sist uke. UEFA opplyser tirsdag at forbundet har åpnet sak mot Danmark, og at den skal behandles 16. november.

  Pernille Harder
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Nederland - Norge
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Nederland - Norge
VM-kvalifisering fotball: Nederland - Norge