Sandal feiret jubileum med hjemmeseier på Høddvoll

Akeem Latifu scoret to mål og ble dagens mann på Høddvoll. Det passet godt inn i jubileumsfeiringen til Erik Sandal, som spilte sin kamp nummer 300 for Hødd i kveld.

Erik Sandal

Erik Sandal spilte i dag kamp nummer 300 for Hødd. Det feiret jubilanten med seier på hjemmebane.

Foto: Hans Olav Rise / NRK

På grunn av utsatte kamper har Hødd kun spilt én seriekamp hittil i sesongen, som endte med tap mot Fredrikstad. Seier på kveldens første hjemmekamp smakte spesielt godt for en mann i den blå Hødd-trøya.

For Erik Sandal spilte i dag sin kamp nummer 300 for Hødd. Da smakte det godt med 2–1 seier over HamKam.

– Dette var deilig! Jeg takker Akeem for denne, sier Sandal smilende etter kampen.

Hødd hadde styringen i første omgang

Hødd styrte hele første omgang og fikk et mål tidlig i andre omgang. Det inspirerte Hødd-spillerne til å gi det lille ekstra.

Latifu la på til 2–0 før HamKam meldte seg på og reduserte. Hødd klarte å holde buret rent de siste minuttene og når dommeren blåste stod det 2–1 på tavla i Hødds favør.

Jubilanten er fornøyd

Med 300 Hødd-kamper i beina så kan Sandal skryte av et jubileum som få andre Hødd-spillere har på merittlista.

– Det har vært mange oppturer, men jeg har også vært med på noen nedturer. Men etter ni sesonger i Hødd trives jeg fortsatt veldig godt, sier Sandal.

Har lært å ta vare på kroppen

Erik Sandal har i løpet av karrieren vært skadeforfulgt både på og av fotballbanen. Nå har han holdt seg skadefri de siste tre åra, og mener dette er nødvendig når en blir eldre som fotballspiller.

– Jeg var veldig utsatt ei periode, men når en blir eldre så lytter en mer når kroppen sier ifra. Det er deilig å være skadefri, sier Sandal.

Nå ser Hødd fremover mot neste kamp mot Stabæk og Sandal er optimistisk.

– Tar vi tre poeng mot Stabæk da har vi fått en god start. I et tett kampprogram som vi får nå fremover så er det viktig å restituere når en kan. Da kan vi gjenskape gode prestasjoner, sier Sandal.

Siste nytt

 • Di Maria-dobbel da PSG vant

  Angel Di Maria var den store spilleren da Paris Saint-Germain vant 4-1 borte mot Nice i den franske toppdivisjonen fredag.

  Argentineren scoret to mål på seks minutter før pause da hovedstadsklubben tok tre poeng fredag. De økte ledelsen på toppen av tabellen.

  Nantes på andreplass er fem poeng bak, men kan knappe inn når de møter bunnlaget Metz på bortebane lørdag.

  DXhS2bwFxBo
  Foto: Daniel Cole / Daniel Cole
 • Ny remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis for andre dag på rad da han møtte kinesiske Wang Hao på den åttende dagen av turneringen på Isle of Man fredag.

  Nordmannen spilte med svarte brikker mot kineseren, men etter 31 trekk ble spillerne enige om remis. Dette var andre dag på rad Carlsen spiller remis. Torsdag gjorde 28-åringen det samme mot Kirill Aleksejenko. Før det hadde han to strake seire på Isle of Man.

  Med resultatet har Carlsen 5,5 poeng av 8 mulige, det samme som motstander Hao. Med det er nordmannen et halvt poeng bak ledertrioen Fabiano Caruana, Levon Aronian og David Guijarro. De to førstnevnte møttes og spilte remis fredag.

  Det gjenstår tre runder av turneringen.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Tre slag over par i Frankrike

  Kristoffer Reitan fikk det ikke helt til å stemme på den andre dagen av Open de France i golf i Paris. Han klarte likevel cuten med god margin.

  Reitan startet turneringen med å gå tre slag under par torsdag.

  Fredag ble det tre slag over par, noe som førte til at han falt 18 plasser på resultatlisten. Nordmannens par etter to dager holder til en 31.-plass.

  U.S. Open - Round One
  Foto: Andrew Redington / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal