NRK Meny
Normal

Larvik-smell hjemme i Mesterligaen

Nora Mørk banket inn 12 mål. Men Larvik gikk på et solid tap hjemme mot franske Fleury Loiret i mesterligaen i håndball lørdag.

Nora Mørk

12 MÅL: Nora Mørk scoret 12 mål hjemme mot det franske laget Fleury Loiret, men Larvik gikk på tap i Mesterligaen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Kilde: NTB/NRK

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Larvik-Fleury Loiret 26-31

Gjestene ledet med ett mål ved pause (15-14), men utover i 2. omgang seilte det franske laget fra med flere mål. Sandra Toft var tilbake i Larvik-målet etter hodesmellen hun pådro seg under kvartfinalen i VM, men den danske keeperen kunne ikke hindre Fleury Loiret i å vinne.

Seks poeng

Tapet gjør at Larvik blir stående på seks poeng i gruppe én. Baia Mare og Fleury Loiret har like mange poeng, og de tre lagene må sannsynligvis slåss om to kvartfinaleplasser.

Rostov Don leder gruppen suverent med full poengpott etter at Katrine Lunde og hennes lagvenninner tok en ny seier lørdag med 30-24 over tabelljumbo Thüringen.

På annenplass følger ungarske FTC Hungaria med ni poeng. Tre runder gjenstår, og Larvik skal møte Thüringen (borte), FTC Hungaria (hjemme) og Fleury Loiret (borte).

Dårlig start

Tapet mot det franske laget var sesongens andre hjemmetap for Larvik. En dårlig start førte til at Larvik lå tre mål bak tidlig i kampen foran 2137 tilskuere.

Larvik var faktisk i føringen før pause, men da lagene gikk i garderoben etter 1. omgang ledet det franske laget med et mål. Larvik fikk ikke eget spill til å sitte. Dermed ble sjansen til å true poengsummen til gruppetoer FTC Hungaria misbrukt. Kampen om kvartfinale er nå åpen.

Siste nytt

  • NIF betalte 850.000 for omtale

    Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet.

    – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Prøve-VM fotball: Semifinale