NRK Meny
Normal

Larvik overlegne i toppkamp

Larvik kjørte over tabelltoer Glassverket i eliteserien håndball og vant 26-16 onsdag.

Nora Mørk

USTOPPELIGE: Larvik fortsetter i suveren stil. Her er Nora Mørk fra cupfinalen i desember.

Foto: Bøe, Torstein / NTB scanpix

Larvik har dermed vunnet alle sine 12 seriekamper så langt denne sesongen. Etter at lagene lå likt på 4-4, var det bare Larvik det dreide seg om. Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble kampens toppscorer med seks mål.

Med seieren har Larvik fem poengs luke til Glassverket.

Györ neste?

Veronica E. Kristiansens drømmetittel i en avis før VM var: «Glassverket slår Larvik borte». Det gikk ikke denne gangen heller. Kristiansen scoret fem ganger onsdag, men kan være på vei til ungarske Györ.

Det er ikke helt utenkelig at den overgangen blir klar med det første. Györ trenger forsterkninger etter skader på sentrale spillere. Kristiansen vil være spilleberettiget i mesterligaen, der hovedrunden starter om kort tid.

Byåsen-tap

Vanskelighetene fortsetter i Storhamar. Onsdag ble det tap 22-27 hjemme for Tertnes. Gjestenes Stine Skogrand ble toppscorer med ti mål.

Byåsen fortsetter sin blytunge sesong. Denne gangen ble 23-31-tap borte mot Vipers Kristiansand. Etter 12 kamper har trønderne fem seirer, en uavgjort og seks tap. Det holder bare til 7.-plass.

Siste nytt

  • Ankelbrudd for Marcel Hirscher

    Alpinisten Marcel Hirscher har pådratt seg et brudd i ankelen på trening. Det melder østerrikeren selv på sin Twitter- og Instagram-konto. Han ble fløyet til sykehuset i Salzburg og ventes å være ute i rundt seks uker.

    Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: LSK Kvinner - Avaldsnes
Toppserien: LSK - Avaldsnes
Toppidrettsveka: Sprint
Toppidrettsveka: Sprint i Aure
Toppidrettsveka: Sprint