NRK Meny
Normal

Larvik overlegne i toppkamp

Larvik kjørte over tabelltoer Glassverket i eliteserien håndball og vant 26-16 onsdag.

Nora Mørk

USTOPPELIGE: Larvik fortsetter i suveren stil. Her er Nora Mørk fra cupfinalen i desember.

Foto: Bøe, Torstein / NTB scanpix

Larvik har dermed vunnet alle sine 12 seriekamper så langt denne sesongen. Etter at lagene lå likt på 4-4, var det bare Larvik det dreide seg om. Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble kampens toppscorer med seks mål.

Med seieren har Larvik fem poengs luke til Glassverket.

Györ neste?

Veronica E. Kristiansens drømmetittel i en avis før VM var: «Glassverket slår Larvik borte». Det gikk ikke denne gangen heller. Kristiansen scoret fem ganger onsdag, men kan være på vei til ungarske Györ.

Det er ikke helt utenkelig at den overgangen blir klar med det første. Györ trenger forsterkninger etter skader på sentrale spillere. Kristiansen vil være spilleberettiget i mesterligaen, der hovedrunden starter om kort tid.

Byåsen-tap

Vanskelighetene fortsetter i Storhamar. Onsdag ble det tap 22-27 hjemme for Tertnes. Gjestenes Stine Skogrand ble toppscorer med ti mål.

Byåsen fortsetter sin blytunge sesong. Denne gangen ble 23-31-tap borte mot Vipers Kristiansand. Etter 12 kamper har trønderne fem seirer, en uavgjort og seks tap. Det holder bare til 7.-plass.

Siste nytt

 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

 • Horn klar for Sarpsborg

  Jørgen Horn forlater svenske Elfsborg for å hjelpe Sarpsborg 08 til en framskutt plassering i Eliteserien i fotball. Horn har tidligere spilt for Strømsgodset, Fredrikstad, Viking og Vålerenga i Eliteserien.

  Jørgen Horn
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag