Langrenn, NM på Gålå

 • Sundby vant NM-femmila

  Martin Johnsrud Sundby tok sitt tredje strake NM-gull på femmila lørdag. Han vant foran Daniel Myrmæl Helgestad. Helgestad spurtslo Simen Andreas Sveen i kampen om sølvet. Sundby vant også i 2012 og 2013.

 • Rønning knuste Northug i finalen

  Eldar Rønning og Martin Hammer tok NM-gull på lagsprinten for Skogn. Rønning kjørte knallhardt i den siste etappen og ristet av seg konkurrentene Eirik Brandsdal og Petter Northug, som tok henholdsvis sølv og bronse for Kjelsås og Strindheim. Brandsdal gikk med Øyvind Moen Fjeld, mens Northug gikk med lillebror Tomas.

 • Weng og Hagen ble norgesmestere

  BUL-løperne Martine Ek Hagen og Heidi Weng tok seieren på lagsprinten i NM. Varden, som ble representert av Marthe Kristoffersen og Kathrine Rolsted Harsem, tok sølv. Magni Smedås og Therese Johaug sikret bronsemedalje for Idrettslaget Nansen.

Siste nytt

 • Ødegaard ønsket til Madrid

  Ifølge spanske aviser er Martin Ødegaard ønsket tilbake i Real Madrid kommende sesong. Avisen Mundo Deportivo fronter i sin baskiske utgave nyheten om at Zinédine Zidane vil bryte den muntlige låneavtalen med Real Sociedad. Det samme melder Spanias mest leste avis, Marca.

  Dermed er det ikke sikkert at Ødegaard vender tilbake til Real Sociedad for starten av sesongoppkjøringen fredag. I fjor sommer ble klubbene enige om en låneovergang for Ødegaard. Da var det en forståelse av at 21-åringen skulle være to år i San Sebastian. Ifølge Marca blir Ødegaards framtid avklart i løpet av få dager.

  Marin Ødegaard tilbake i Madrid
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Lukaku sendte Inter til semifinale

  Inter er klar for semifinale i europaligaen etter å ha slått Bayer Leverkusen 2-1 mandag kveld. Italienerne tok ledelsen etter 15 minutter ved Nicolò Barella, og seks minutter senere doblet Inter ledelsen ved Romelu Lukaku. Leverkusens Kai Havertz reduserte etter 23 minutter.

  Lukakus scoring gjorde han til den første spilleren som har scoret i ni europaliga-kamper på rad. Inter møter enten Sjakhtar Donetsk eller Basel, som spiller sin kvartfinale tirsdag.

  Germany Soccer Europa League
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Liverpool kjøper venstreback

  Kostas Tsimikas skifter beite fra Olympiacos til Liverpool. Den 24 år gamle venstrebacken har tre landskamper for Hellas.

  Liverpool bekrefter overgangen på sitt nettsted.

  – Jeg er veldig glad. Jeg er veldig stolt av å være her. For meg er det verdens største klubb. Det er en ære å være her, og jeg vil gjøre mitt beste, sier Tsimikas.

  Kostas Tsimikas
  Foto: ALKIS KONSTANTINIDIS

Sendeplan

Kl. Program Kanal