Landslaget i ishockey, menn

 • Thoresen vil teste Pettersen

  Landslagstrener Petter Thoresen bekrefter overfor ishockey-nettstedet Nitten.no at han vil teste Mathias Emilio Pettersen på A-landslaget. 18-åringen ble sommeren 2018 draftet av NHL-laget Calgary Flames. Han spiller i dag for University of Denver.

  Denver
  Foto: Denver Men's Hockey / Instagram
 • Norge vant firenasjonersturneringen

  Petter Thoresens mannskap snudde til seier 4-3 over Frankrike og ble med det ubeseiret vinner av landslagsturneringen i ishockey i Lørenskog. Landslaget vant også de to foregående kampene mot Hviterussland og Ungarn.

  MECA hockey games Norge-Hviterussland 6-1.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Brakseier for ishockeylandslaget

  Petter Thoresens utvalgte slo til med sterke 6-1 over Hviterussland i åpningskampen av firenasjonersturneringen i Lørenskog ishall. Norge møter Ungarn fredag, som tapte 3-0 for Frankrike i dag.

  MECA hockey games Norge-Hviterussland 6-1.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Bastiansen gir seg på landslaget

  Anders Bastiansen (38) gir seg på det norske ishockeylandslaget etter 110 landskamper på isen, melder VG. Bastiansen debuterte på landslaget i 1997 og har siden fått med seg 13 VM, samt OL i Vancouver, Sotsji og Pyeonchang.

  Bastiansen
  Foto: Larsen, HÃ¥kon Mosvold / NTB scanpix
 • Haugen klar for østerriksk ishockey

  Norges landslagsmålvakt i ishockey, Lars Haugen, forlater svenske Färjestad til fordel for østerrikske Klagenfurter, bekrefter Haugen selv til ishockeynettstedet nitten.no. Klagenfurter har totalt 30 seriemesterskap i den østerrikske toppdivisjonen.

  VM i ishockey 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ruud tok seg enkelt vidare

  Casper Ruud leverte knallsterkt og vann 6–1 og 6–2 mot Carlos Berlocq i første runde i ATP-turneringa i Rio de Janeiro tysdag. 20-åringen hadde få problem med den 16 år eldre argentinaren.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • 5.-plass til Foss-Solevåg

  Amerikanske Mikaela Shiffrin vinn parallellslalåmen i Stockholm og sikrar seg dermed også krystallkula i verdscupen i slalåm denne sesongen. På herresida vinn Ramon Zenhaeusern føre svenske André Myhrer. Sebastian Foss-Solevåg blir beste norske med ein 5.-plass, etter å ha slått ut Henrik Kristoffersen.

 • Vil ta laggull

  Tyskland har tatt alle de syv siste gullmedaljene i mesterskap i kombinert. Det vil Jan Schmid gjøre noe med. – Hvis jeg får med meg en medalje skal jeg være fornøyd, og så synes jeg vi som lag skal ha et mål om å ta det laggullet, det begynner å bli litt for mange år siden, sier den norske veteranen.

  Jan Schmid og Jørgen Graabak
  Foto: Andrea Solero / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal