NRK Meny
Normal

Landet nytt slagord

Visjonen til Ungdoms-OL 2016 på Lillehammer er klar. ”Spreng grenser. Skap morgendagen,” er slagordet som organisasjonen skal jobbe etter.

Visjonen til Ungdoms-OL 2016 på Lillehammer er klar. ”Spreng grenser. Skap morgendagen,” er slagordet som organisasjonen skal jobbe etter.

Lillehammer 2016 presenterte i dag sitt nye slagord i Lysgårdsbakken på Lillehammer. Fra venstre: Andreas Hoff, Atle Roll-Matthiesen og Hans Erik Torgersen.

Spreng grenser

Spreng grenser

Foto: Reidar Gregersen / NRK
Skap morgendagen

Skap morgendagen

Foto: Reidar Gregersen / NRK
Atle Roll-Mathisen

Atle Roll-Matthiesen, administrerende direktør for Ungdoms-OL 2016

Foto: Reidar Gregersen / NRK

Det er snart bare tre år igjen til lekene på Lillehammer starter. For å markere at organisasjonen har landet på hva som er deres visjoner og verdier for ungdoms-lekene hoppet to unge og lovende skihoppere i dag ned storbakken på Lysgårdsanlegget.

De hadde hver sin t-skjorte på seg som til sammen er Ungdoms-OL sin visjon: ”Spreng grenser. Skap morgendagen.”

– Vi ønsker å være innovative, ungdommelige og friske. Vi skal lage et arrangement som ingen andre i hele verden har gjort før og hvor vi klarer å engasjere unge folk, sier administrerende direktør for Lillehammer 2016, Atle Roll-Matthiesen.

Stort å hoppe med slagord

De to hopperne Hans Erik Torgersen og Andreas Hoff syntes det var stort å få hoppe ned den store Lysgårdsbakken med Ungdoms-OL sin logo på brystet.

– Det er kjempeflott å være med på å rekruttere de yngre slik at de gleder seg til 2016. Det tror jeg blir nesten like bra som i 1994, håper jeg, sier .

Lyser ut flere stillinger

Organisasjonen Lillehammer 2016 kommer nå også til å lyse ut tre nye stillinger.

Det er leder for kultur og læringsprogrammet, leder for logistikkoperasjoner og det er en leder for økonomistyring.

– Jeg er helt overbevist om at dette er de tre mest spennende stillingene i Innlandet for tida og det blir spennende å se på responsen på det, sier Roll-Matthiesen.


Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal