NRK Meny
Normal

Lampard støtter Capello

Chelseas Frank Lampard mener Fabio Capello er rett person til å lede det engelske landslaget.

Frank Lampard
Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Tidligere har 61-årige Capello fått bred støtte både fra engelsk presse og managere, som Alex Ferguson og Arsene Wenger.

Nå vil også Frank Lampard, som forventes å spille en stor rolle under den nye landslagssjefen, ha italieren i trenerrollen.

- Fabio Capello har vist hva han er god for, og han har vunnet titler på alle nivåer. Han vil være et veldig godt valg, sier Lampard.

- Han har vist at han er en suksessfull trener ved å vinne hvorhen han har vært, fortsetter Chelsea-spilleren, som mener Capello har den personligheten England trenger.

Capello har trent de italienske klubbene: Roma, Milan og Juventus samt Real Madrid.

Siste nytt

 • Besiktas sikret gruppeseieren

  Felipe ga Porto ledelsen borte mot Besiktas i mesterligaen, men Talisca berget 1-1 og dermed gruppeseier i gruppe G for det tyrkiske storlaget én kamp før slutt. Spartak Moskva så ut til å vinne mot Maribor, men bunnlaget i gruppe E klarte 1-1.

  Besiktas
  Foto: Ozan Kose / AFP
 • Tari leder junior-VM i sjakk

  Den norske sjakkspilleren Aryan Tari leder junior-VM i sjakk etter at 8 av 11 runder er unnagjort. Tirsdag slo han russeren Grigorij Oparin med svarte brikker. 18-åringen fra Lier står med seks seire og to remis så langt.

  Aryan Tari
  Foto: Tarjei J. Svensen / Sjakkbloggen.no
 • Zlatan på benken fra start

  Zlatan Ibrahimovic starter ikke onsdagens mesterligakamp mot Basel, men får en plass på benken. Det bekreftet manager José Mourinho på en pressekonferanse tirsdag.

  – Han er ikke klar for å starte ennå, sier han.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: ANDREW YATES / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn