Lægreid på pallen igjen

Det ble russisk seier til Aleksandr Loginov på normaldistansen for skiskytterne, men likevel en sterk norsk laginnsats i Anterselva. Sturla Holm Lægreid ble nummer to, Vetle Sjåstad Christiansen nummer sju, Erlend Bjøntegaard nummer ni og Johannes Thingnes Bø nummer ti.

– Jeg synes det er kjempegøy, det betyr så mye for meg. Det blir noen slurveskudd, men alt i alt er jeg fornøyd med 18 treff. Jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke gikk på en smell her i høyden og gikk jevne runder, sa Lægreid etter andreplassen.

Franske Quentin Fillon Maillet ble nummer tre.

Thingnes Bø hadde klart beste langrennstid og lå godt an frem til siste skyting, men da sprakk han og bommet to ganger. Etter rennet gikk han rett forbi pressen. Tarjei Bø, som selv ble nummer 15, fortalte at lillebroren var skuffet.

– Jeg fikk pratet med han og han sa han bommet på de to siste skuddene. Jeg tror alle klarer å relatere seg til det. Det er det verste som man kan gjøre. Den siste skytingen er tøff, for hvert skudd du treffer bygger det seg opp press. Du blir mer og mer sliten i hodet. Han hadde gullet i lomma og mistet det. Han liker ikke det å bli lekt med av andre gutter på laget, forklarte han.

JyRWqzabFkc
Foto: Matthias Schrader / AP

Siste nytt

 • Falla valgte heat 1

  Det er problemer med grafikken på TV-skjermen, men bildene viser at Maiken Caspersen Falla har valgt heat 1 til kvartfinalene.

  – Der er hun tøff. Nå er selvtilliten tilbake, sier Bjørn.

 • Mistet faren i drukningsulykke

  Liverpool-keeper Alisson Becker fikk onsdag den tunge beskjeden om at hans far har omkommet under en svømmetur hjemme i Brasil. Han ble 57 år gammel. Beckers tidligere klubb i Brasil, Internacional, la ut nyheten om dødsfallet på sin Twitter-konto.

  Alisson Becker
  Foto: PHIL NOBLE / AFP
 • Zuccarello med mål og målgivende

  Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

  Scoringen kom etter et flott overgangsspill om lag ti minutter ut i kampen og var det eneste målet i første periode.

  Zuccarello fikk pucken like foran mål fra Kirill Kaprizov, som kunne ha skutt selv, og satte den høyt i mål med et håndleddsskudd fra en trang vinkel.

  Det var nordmannens tredje scoring denne sesongen, og han har vært i storform etter skadeavbrekket. (NTB)

  Minnesota Wild v Colorado Avalanche
  Foto: Matthew Stockman / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal