LA Kings-NY Rangers 2-2

14 minutter spilt og fortsatt ingen vinner. Det smeller i stengene i begge ender og spillerne kjemper som gladiatorer der ute nå. Den som ryker på en utvisning nå kommer antageligvis til å tape denne kampen, så jevnt er det.

Siste nytt

 • NHL-spelarane til OL igjen

  NHL og spelarorganisasjonen har blitt samde om ein avtale som gir spelarane sjanse til å delta i OL i 2022 og 2026, melder insidetehegames.biz.

  NHL-proffane deltok i OL frå 1998 til 2014, men ikkje i 2018. Då blei dei ikkje samde om vilkåra, mellom anna forsikringsordninga og kamppause i ligaen.

  NHL-proffar i OL i Sotsji 2014
  Foto: Ben Jary / AP
 • Freder treneren etter nedrykket

  Norwich-spiller Alexander Tettey vil ikke legge skylden på treneren etter at klubben rykket ned etter tapet for West Ham.

  Nedrykket er Tetteys tredje med klubben, som nå har rykket ned fem ganger totalt fra Premier League. Det er flest i England.

  Nedrykket er ikke trener Daniel Farkes feil, mener nordmannen.

  – Sjefen har gjort alt han kan. Han har ikke spillere til 10, 15 eller 20 millioner pund. Han har unge talenter blandet med noen erfarne spillere og ikke alle hadde Premier League-erfaring, sier Tettey til Sky Sports.

  Alexander Tettey
  Foto: Alex Pantling / Alex Pantling
 • Brann tilbake på vinnersporet

  Brann brukte 12 minutter på å score tre ganger i eliteseriemøtet med Sandefjord. Til slutt ble det 3-1-seier. For Sandefjord fortsetter den tunge trenden. Avstanden opp til Bodø/Glimt er nå åtte poeng. Sandefjord på sin side ligger nå på 14. plass, ett poeng foran Start og Aalesund.

  UF52A-kFngc
  Foto: Marit Hommedal / Marit Hommedal

Sendeplan

Kl. Program Kanal